מרגיש שיצאתי אפס כי נפלתי ללחץ לקנות עכשיו ולא עוד שבוע, איך להרגיש טוב עם עצמי?

יהונתן בן 16 | כתב את השאלה ב-25/08/23 בשעה 18:23

היום במקרה יצא לי להסתכל על מתנה שאני רוצה לקנות לעצמי ליום הולדת בעוד שבועיים במחיר של 238 שקל אז אני מסתכל ואז המוכר שואל אותי מה אתה מחפש הסברתי לו והוא אמר שיש להם את זה בסניף אחר ואפשר להזמין אז אמרתי "סבבה, אני אזמין עוד שבוע" והוא שאל "למה?" אז עניתי "זה מתנה לחבר ואני רוצה להביא לו את זה יותר מאוחר ואני פוחד לאבד לו" אז הוא אמר "אתה יודע כמה אנשים מזמינים ושומרים וגם לך תדע אם זה יהיה עד אז במלאי ועד שזה בכלל יגיע" ולמרות שאני רוצה לקנות את זה אמרתי לו שחסר לי 20 שקל בשביל למנוע את הקניה היום והוא אמר "לא נורא כשתאסוף את זה תשלים".

וואלה יצא שהזמנתי את זה היום למרות שתכננתי לקנות בעוד שבוע ואני מרגיש שקניתי את זה בגלל לחץ שהוא הפעיל עליי ולמרות שאני דיי ביישן אני בדרך כלל לא נכנע ללחץ של מוכר.

אתם יכולים לעזור לי להרגיש יותר טוב עם עצמי?ולדעתכם כדאי לי לבטל את זה ולקנות עוד שבוע?כי אני חושש שכל פעם שאראה את מה שקניתי אני אזכר בזה אבל יכול להיות שזה רק בראש שלי