אני רוצה לשלוח לה הודעה אבל הדרך שזה נגמר בינינו לא נותנת לי לשלוח לה, מה דעתכם?

דניאל בן 17 | כתב את השאלה ב-19/08/23 בשעה 13:08

היי , קוראים לי דניאל אני בן 17 והשנה עולה ל יב , אני אנסה לעשות את זה כמה שיותר קצר כי זה סיפור יחסית ארוך ובאמת אני חייב טיפים ועצות כי אני לא יודע מה לעשות כבר. זה התחיל בערך בכיתה י כזה בטיול שנתי התחלתי לדבר עם ילדה מהכיתה שלי והיה בינינו ישר קליק וחיבור באמת טוב , אפילו חזרנו ביחד מהטיול השנתי למרות שלפני הטיול אפילו לא היינו מדברים ויום אחרי הטיול שנתי התחלתי לדבר איתה באינסטגרם. בקיצור אחרי כמה חודשים וזהו היה בינינו סוג של ניתוק בערך בחופש הגדול שבין י לעלייה ל יא והיום הולדת שלי באוקטובר אז פתאום היא רשמה לי מזל טוב ומשם חזר בינינו הקשר. אחרי שחזרנו לקשר שוב היה בינינו חיבור אפילו יותר טוב ממה שהיה אז אבל הבעיה היא שאני הייתי קצת פחדן נקרא לזה כי זה היה הפעם הראשונה שלי שדיברתי עם מישהי ברמה שאני רוצה שתהיה חברה שלי ולא ידעתי מה לעשות אז הייתי לא מתבייש אבל מפחד כזה לדבר איתה פיזית ולהיפגש ולהתקשר. אחרי בערך כמה חודשים התחלנו גם לדבר בטלפון ולא יצא לנו כל כך להיפגש אבל רצינו להיפגש כבר דיברנו על זה. וזהו אנחנו מגיעים ליום האחרון שהגיע אחרי איזה יום יומיים שלא דיברנו ורשמתי לה איך אני מרגיש והדבר היחיד שאני יודע זה שהיא לא ענתה אחרי יום כי אחרי היום הזה פשוט מחקתי את הצאט בינינו ואני לא זוכר אם חסמתי אז או לא. עבר קצת יותר מחצי שנה והיא עדיין אצלי בראש , היינו כל כך מתאימים באמת ובזמן האחרון אני משום מה מתחיל לחשוב עליה יותר ואני מת לשלוח לה הודעה אבל אני לא יודע אם זה הצעד הנכון. יש לי יום הולדת עוד מעט ואני לא יודע אם היא תכתוב מזל טוב אבל זה מה שאני מחכה לו. אני לא חושב שהיא תכתוב בגלל אגו וכל זה או פשוט כי היא לא תרצה אבל היא עשתה לי לייק לתמונה שהעלתי איזה חודשיים אחרי שניתקנו קשר. הדבר שהכי מפחיד אותי זה שההודעות ששלחתי לה באותו יום עדיין בצאט שלה וייצא מצב שההודעה שאני רוצה לקלוח תהיה מתחת להודעה ששלחתי אז ואז יוצא מצב שאני יוצא מתחנן ומתקפל אחד כזה שאין לו כבוד לעצמו. מה אתם אומרים ?
אני רק רוצה לרשום שבאמת הילדה נמצאת בסוג של תנועת נוער עם באמת הרבה בנים ואני לא רואה אותה מסתובבת או משהו איתם או מעלה סטורי איתם או בכללי הולכת עם בנים אחרים לאנשהו אז אני מרגיש כאילו בתוכי אולי גם היא מחכה לחזרה שלנו. אני חייב עצות ממישהו שאולי היה לו מצב דומה או שיודע מה לעשות