רוצה תש 7 מסיבות כלכליות, אמא לא יכולה לעבוד ויש לי אחים, מה הסיכוי שיאשרו לי?

חייל בן 19 | כתב את השאלה ב-18/07/23 בשעה 17:18

מה הולך חברה, אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי התש אז אני מבקש ממי שלא כזה מבין בענייני תש ולא מגיב ברצינות, שלא יכתוב עצה, זה לא צחוק.
אימא שלי חד הורית ואנחנו חיים 7 נפשות בבית.
יש לי שישה אחים, הגדולה בת 20 במגב, אני השני
וארבעת הקטנים בגילאים שנה עד חמש.
חוץ מהעובדה שאנחנו חיים בבית של 2 חדרי שינה, לאימא יש חובות של יותר מ40 אלף שקלים שהיא לא יכולה לשלם כי היא לא עובדת, לאחותי יש מינוס בחשבון והיא לא יכולה לעזור, גם מבחינת זמן בית כי היא מגיעה פעם בשבועיים.
אני הייתי מפרנס ביחד עם אימא לפני הצבא, וכרגע אני מכניס את רוב הכסף שגם ככה לא מספיק מהצבא.
זה לא יכול להמשיך ככה כל סופש שאני חוזר לבית אין מה לאכול כי צריך לשמור לקטנים, ובנוסף החובות רק ימשיכו להצטבר.
אני צריך להיות בבית ולעזור לטפל הילדים הקטנים כי לאימא שלי זה כבר הופך לבלתי אפשרי.
בלי קשר הייתי לוחם בהכשרה וירדתי שבועיים לפני כומתה בגלל אסטמה, אבל בכל שלושת ההגנמים שהיו בהכשרה, יצאתי למיוחדת בכולם.
ואחותי הקטנה נולדה עם מום בלב ועברה ניתוח לב פתוח לפני שנתיים ומאז היא במעקבים תקופתיים.
עכשיו השאלה שלי כי מה הסיכויים שיאשרו לי התש 7 וכמה זמן זה לוקח

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"