כשנפרדנו נתתי לזמן לעשות את שלו וחושב לשלול לה הודעה ביום הולדת , מה דעתכם?

התאבלות מקשר בן 21 | כתב את השאלה ב-18/07/23 בשעה 17:07

קודם כל תחסכו לי תגובות שלא עוזרות.
מחפש תשובות ענייניות.
אז ככה, לפני פחות מ3 חודשים 5.5.23 אני והאקסית שלי נפרדנו אחרי 4 וחצי שנים ביחד.
זאת הייתה פרידה פתאומית יחסית שקרתה בגלל מצב נפשי רע שהיא הייתה בנוסף לדיכאון.
ניסיתי להלחם ובסופו של דבר נחסמתי., הרמתי ידיים. אני באמת מנסה להמשיך הלאה.
הזמן עשה ועושה את שלו אבל כמובן שאני עדיין אוהב אותה וחושב עלייה, בכל זאת. 4 וחצי שנים של זוגיות באמת טובה.
כשנפרדנו אמרתי לעצמי שאני אתן קצת לזמן לעשות את שלו ואני אצור איתה קשר ביומהולדת שלה, 25.7 להודעת מזל טוב קצרה ולעניין ואז בספטמבר אני אנסה לראות אם אפשר לנסות לעשות משו כדי להחזיר אותה. אבל אני כרגע לא באמת מרגיש רצון אמיתי לעשות משו עם זה ולשלוח לה הודעת יומהולדת.
אז הינה השאלה שלי:
האם היא תחשוב עליי ביום הולדת שלה? על זה שאני לא שולח לה הודעה? או שהיא המשיכה הלאה וזהו?
לא שיש לי משהו לעשות עם זה כרגע, אבל באמת מעניין אותי לדעת מה עובר לה בראש.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"