סובל מאמא עם מאניה דיפרסיה בגלל אונס ועכשיו האקסית מנסה להאשים אותי באונס, עצות?

דניאל בן 24 | כתב את השאלה ב-18/04/24 בשעה 11:00

הסיפור הוא כזה:
אני גבר מאוד רגיש ומכיל בכל מערכת יחסים שאיי פעם הייתי בה, עכשיו נקלעתי לסיטואציה שהחיים שלי יכולים להיגמר כתוצאה מהשקרים שלה.
יצאתי עם אותה בחורה למשך תקופה וזו היית תקופה ממש טובה באמת! פינוקים מפה ועד הודעה חדשה.
לונג סטורי שורט היא מנסה להאשים אותי באונס שמעולם לא קרה כי כל מה שהיה היה בהסכמה ואני פשוט עובד עצות.
עבורי אונס זה הדבר הכי גרוע בעולם בתור אחד שסובל מאמא שלו מגיל קטן שיש לה מאניה דיפרסיה אני יכול להגיד לכם שזה פשוט נורא! נורא!
ועכשיו היא מנסה להאשים אותי בדבר שהכי קשה לי איתו בעולם.
עצתכם?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"