התחלנו לדבר יותר וזה נראה שהוא רוצה, אמר שלא מחבב מישהי מהבית ספר, הוא שיקר?

אנה בת 16 | כתבה את השאלה ב-30/06/23 בשעה 11:58

היי
יש ילדה מהכיתה שלי ,בזמן האחרון התחלנו יותר לדבר..
למשל שיחקנו במשחק ועמדנו במעגל הוא נעמד לידי הייתי די רחוקה ממנו ,והוא אמר תתסתכלו איזה מרחב צריך להתקרב.וגם דיברתי עם מישהו אחר ואז הוא אמר את מקללת? וניסה להתחיל לדבר איתי.
וגם שמעתי את החבר שלו אותו אומרים את השם שלי מאוחרים הגב אבל לא שמעתי על מה זה..
היה נראה שהוא די רוצה להתחיל לדבר איתי ,אבל אז מישהו שאל אותו באנונימי אם את מחבב מישהי,הוא ענה שכן ,ואז שאלו בת כמה ההיא הוא אמר שהוא לא יגיד כימאז מישהו יבין ,ואז שאלו אם היא בבית ספר איתך הוא אמר שלא,הוא שיקר או שזה לא?