בזמן האחרון אני מרגישה ממש לבד ושהחברים שלי מתרחקים, לדבר איתם על זה?

אנונימית בת 14 | כתבה את השאלה ב-22/05/23 בשעה 14:45

בזמן האחרון אני מרגישה ממש לבד ואני לא יודעת למה,
וחוץ מזה אני חייבת עזרה, לא מזמן ניקלע עם חברה ממש טובה שלי קשר ,
מפה לשם היה לנו מלא ריבים ואנחנו לא בקשר טוב.
לי ולה יש חסרים משותפים ואני מרגישה שהחברים המשותפים שלנו מתרחקים ממני בגלל שניצקתי איתה קשר , הבעיה שאם הם ימשיכו להתרחק אני אשאר לבד והדבר האחרון שאני רוצה זה להישאר לבד.
וגם אין לי עם מי לנסות לדבר על זה כי עם המשפחה שלי אני לא ארגיש בנוח לשאול וכנ״ל לחברים מהשכבה ,
שמעו שכרגע אני מוקפת בחברים (תודה לאל) אבל אני מרגיש שהם מתרחקים , והבעיה שאני ממש אוהבת אותם ואני ממש לא רוצה שיהרס הקשר שלנו כי הם חשובים לי
בקיצור אני לא יודעת מה לעשות , לדבר איתם על זה? ועל מה שאני מרגישה? להגיד להם מה אני חושבת?