אחרי הגירושים של ההורים, אמא שלי בחובות ואבא שלי תובע אותה, איך לעזור לה?

אנונימית בת 15 | כתבה את השאלה ב-24/02/23 בשעה 12:46

מה אפשר לעשות עם ההורים שלי אחרי שלוש שנים של גירושים אבא שלי לא משלם מזונות בזמן והוא אומר לסבתא שלי (מצד אבא)שהוא משלם בזמן וזה לא נכון, וכשהם היו נשואים האוטו ודברים אחרים היו רשומים על אמא שלי (הייתה להם חניות בגדים משותפות ואמא שלי תמיד עבדה קשה ועד שעות מאוחרות) כשהם התגרשו אמא שלי לא הייתה במצב
טוב מבחינת רגשית אז היא הסכימה לחוזה גירושים מפגר שלא מביא לה הרבה היתרונות (היא לא דיברה על הפרטים) אבא שלי בגד בה עם אישה אחרת במשך 5 שנים (ויש לו ולאישה הזות ילדים) ואני כול כך פקינג שונאת אותו על זה אמא שלי היא אישה מדהימה ונהדרת ואני כול כך אהבת אותה על כך שהיא היא וזה מעצבן אותי מעוד על מה שהוא עשה לה, בתחילת הגירושים הדיין דיברתי איתו אבל השנה החלתתי להפסיק לדבר איתו סופית גם כך היינו מדברים או נפגשים כול כמה חודשים וזה נותן את ההרגשה שלא הכפת לו מימני ואחים שלי (יש לי שני אחים אחד גדול ואחת קטנה) בכלל אז אני לא מתחרות בשום צורה על שהפסקתי לדבר איתו
אבל הבעיה היא שהוא מניק קמצן שתובעה את אמא שלי על פקינג דף באינסתגרם שהיה לאמא של בלי שום קשר אילו. (כשהגיע פורים הם היו מוחרים גם תחפושות ואמא שלי אחרי שהם התגרשו גם מחרה בגדים בחניות נפרדות ממנו עם בגדים שהיא הביא בעצמה ואותו דברים בפורים היא הביא תחפושות בעצמה בחרה בגדים עצבה תחפושות שונות ונוחות והיא פתחה חניות פרסמה הסטה סרטונים של בנות עם התחפושות ומה לא)
אבל אכשיו הוא אמר שהדף באינסטגרם שלו התחפושות שלו והוא כול כך בן זונה שהוא תובע אותה על זה לאמא שלי נימס מזה מהכול בגללו היא לא יכולה להשתמש בכרטיס השרי בבנק וצריכה לפתוח כול הזמן כרטיס השרי דירק בדור בגלל חובות שלו על שמה (אני לא ממש מבינה בכול העניין הזה של הבנק וחובות ואמא שלי מנשא כמה שפחות לערב אותי בזה) היא אמרת לי כשאני אומרת לה לטבוע אותו על כול הסבל שגרם לה, היא אומרת שנימס לה והיא רק רוצה להיפטר מהחובות בבנק ולהתחיל התחלה חדשה ולעבוד בעבודה חדשה (היא לא עובדת כרגע אבל היא מנשה להבין מה היא רוצה לעשות)
אז היא לא תעשה את זה כי נימס לה מהכול...

היא אישה מדהימה ואני מהחלת לה את הטוב בהכול ואני רוצה שהיא תהיה בסדר ולא עצובה (אני מצטערת שאני חופרת על זה, זה פשות קשה לראות את אמא שלי סובלת)

אז לבסוף השאלה שלי היא מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לה? איך אני יכולה לעזור לה? למי היא צריכה בכלל לפנות בעניין הזה? ומה הבית משפט יכול לעשות כדי לעזור לה?
אני בעמת מעריכה את מי שיענה ויקרא את הפסט כי זה יעזור לי תודה ^_^