בבקשה תעזרו לי, הוא כל הזמן מאיים בפרידה, איך להתמודד?

אנונימית בת 16 | כתבה את השאלה ב-13/02/23 בשעה 16:48

אוקיי ככה
אז היי לכולם ולפני הכל תודה רבה שאתם נכנסתם לכאן
יש לי חבר כבר שנה וחצי גדול ממני בשנה
אותו עיר לא אותו בית ספר
אני אוהבת אותו מאוד ועברנו פרידה אחת ארוכה וקשה לי במיוחד ברמות הכי קשות ואם לא הייתי נלחמת לא היינו חוזרים ואפילו היה לו מישהי בזמן הזה..
בתקופה האחרונה אני ממש לא יודעת מה לעשות
התחלנו לשכב והכל ואני יודעת שתקראו לי סתומה אבל שכבתי בהסכמה בגלל שרציתי שישאר איתי ולא כי רציתי ומאז הוא רק מקניט אותי , לא אכפת לו , הוא רק יורד על הגוף שלי , קורא לי ז… ואומר שאיך שאני מתלבשת ונראת כמו חית מ.ן ואני הכי לא ותמיד רודפת וזו ששם
אצלי בבית לא אוהבים אותו בכלל ואני והמשפחה שלי בקושי מדברים רק בגללו .. לא מרשים לי בכלל ללכת ואני עושה מאמצים
הוא לא מעריך ולא מכבד וכל היום מתלבט אם להיפרד או לא ואני רק בוכה ומתחננת שלא יעזוב כי אמי עוברת תקופה קשה בהכל והוא יודע אבל כבר לא נעים לשתף אותו והוא הדבר היחידי שאני באמת רוצה בחיי יש לנו זוגיות מדהימנ רק שלאחרונה הוא התחיל כל הזמן לומר לי שאם ךא בא לי אני יכולה לךכת ורק כל הזמן כמה אופציות
פעם אחת אמר לי שהאינסטגרפ שלי נראה כמו אתר פו..נו ואני הכי לא אני מסורתית צאמינה ובאמת עושה השתדלות שומרת שבת הכל ותמיד אני שם בשבילו תומכת בו עושה הכל בשביךו והוא לא מעריך הוא לא באמת שם ואני מפחדת שאם נפרד אני אשקע לדיכאון ויותר מזה אני מפחדת שהוא יפיץ ששכבנו ויספר ומבחינתי בעיר שלי במשפחה שלי זה באמת רע מאוד
שאנחנו שוכבים אני אפילו בוכה מרוב כאב ולא אכפת לו ואני לא יודעת מה לעשות
בריבים אני זו שמכבדת והוא מתפזר ונוגע בכל הנקודות
גם סוג של בגד בי ומחק ואני לא יודעת מה לעשות

מה לעשות

תפרדי

תשארי