ההורים שלי לא עושים כעמט כלום בבית ודורשים שאעשה יותר מעכשיו, איך להתמודד איתם?

אלפי בן 22 | כתב את השאלה ב-10/12/22 בשעה 18:23

הי לכם ההורים שלי לא עושים כמעט משימות בית למשל לניקיון יש מנקה וכביסה ומדיח אימא שלי עושה והאחים שלי לפעמים
היא לא עובדת ויש לה מלא זמן פנוי אבל אני עובד כול יום מ8 בבוקר עד 11 בלילה ורק יושן בבית ונמצא בעיקר בסופשים
עכשיו הייתי מרוקן מדיח ומוריד כביסה כמעט כול יום אחרי העבודה אבל פתאום ההורים שלי החליטו שזה לא מספיק להם והם רוצים שאני יעשה פי 3 יותר דברים
הסברתי להם שאין לי זמן ליותר כי אני בקושי בבית וגם לא משתמש במה שהבית נותן לי כי אני משתמש באותם מכנסיים כמה ימים למשל וגם אין אוכל בבית מאז שאני ילד אז התרגלתי לאכול בחוץ ולא להשתמש בצלחות ועדיין הייתי עושה את המטלות
הבעיה שכשהם רצו שאני יעשה עוד אמרתי שאני לא מסכים ובתמורה לזה הם התחילו להפריד את הכביסה שלי משלהם ולא לכבס לי אז אני מכבס בסופש הכול ואם אני משתמש בצלחת הם לא נותנים לי לשים במדיח
אני עוזב אותם תכף אבל צריך פיתרון לבינתיים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"