אוהב אותה כל כך והיא אומרת שגם היא אבל מרגיש לא חשוב לה, להמשיך בקשר הזה?

סנינהיזר בן 17 | כתב את השאלה ב-09/12/22 בשעה 09:30

אז ככה, אני אתחיל את הסיפור
יש מישהי שהכרתי לפני חצי שנה, עכשיו מאז ממש התחברנו וגילינו תחומי עניין משותפים, פתאום ביום אחד היא כותבת לי שהיא מחבבת אותי, באותה תקופה הייתי מאוהב בה וזה הרגיש לי כמו חלום
מפה לשם דיברנו ודיברנו (עברו כמה חודשים)
אמרתי לה גם שאני מאוהב בה והיא לה הגיבה
אחרי זה
גם שאלתי אותה אם היא חושבת שיכול להיות משהו בינינו והיא אמרה שנבדוק
אני פשוט מפלרטט איתה בלי סוף כמעט כל פעם שאנחנו מדברים, ובאמת שנינו נותנים רמזיך אחד לשני שאנחנו בקטע של אחד והשני
אני מחמיא לה תמיד
ואז זה גם הגיע ללילה טוב ובוקר טוב איתה כל יום
והודעות של אני אוהבת אותך ואני מתגעגעת אליך
גם רמזה "אני כנראה יתחתן(איתך)"

הידידות ממש התחזקה היינו
ואז ביום בהיר שדיברנו היא אמרה לי שהיא התאהבה בי ואז גם אני אמרתי לה שאני מאוהב בה אבל היא אמרה שהיא לא רוצה זוגיות, ואני פשוט התעלמתי מזה(רציתי למות באותו רגע)
אחרי זה סתם דיברנו עד כמה שאנחנו אוהבים אחד את השני ואז היא אמרה שהיא היא מקווה
"שהקשר הזה יחזיק לעד" ואז הגבתי ואני מקווה שהקשר הזה היה יותר מידידות ואז היא הגיבה "גם אני אבל בוא ניתן לזה זמן" אני אמרתי כמובן בסדר.
יום ההולדת שלי מגיע, היא כותבת לי ברכה ממש מרגשת חלק ממה שהיא כתבה זה "אתה אחד האנשים שאני הכי אוהבת בעולם " ואז זה היה מדהים

ואז פשוט אחרי שבוע היא לא יזמה שום הודעה
סיננה אותי מלא
אפילו לא "אני מתגעגעת אליך" כשאני כתבתי לה אני מתגעגע אלייך כרגיל.

אני פשוט מרגיש לא חשוב לה
אני מקבל בקושי יחס ממנה כשאנחנו לא ביחד

אבל כשאני איתה אני מרגיש כאילו אני בעולם אחר
היא אמרה לי שהיא אוהבת אותי אני באמת רוצה להאמין לה

פר אני באמת ממש אוהב אותה
היא לדעתי הבן אדם הכי מושלם בעולם והבן אדם הכי יפה בעולם הזה אבל אני כבר לא יודע מה לעשות
אני לא רוצה לשחרר ממנה כי יש לי תקווה שזה באמת היה יותר מסתם ידידות, זה כואב לאהוב אותה
היא הבן אדם היחיד שאני סומך עליו לספר הכל
היא ה"חברה" היחידה שלי (היא ידידה ממש טובה)
בלעדיה אני בודד וזה ממש כואב כשאני לא איתה
תמיד כיף לי להיות איתה ואנחנו אף פעם לא רבנו
אני מוכן לעשות בשבילה הכל, היא הכל בשבילי.

לשאלתי
כדאי לי להמשיך את הקשר הזה?

מה לעשות כבר?

שווה לי להמשיך להילחם?

אני אבוד