אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

קניתי לחברה מתנה והיא לא רצתה אותה, אני אמורה לקנות לה חדשה?

Moo בת 21 | כתבה את השאלה ב-03/12/22 בשעה 22:00

לחברה טובה שלי היה יום הולדת לפני איזה שבועיים וקניתי לה מתנה שזה משהו שהיא ממש חפרה שהיא רוצה. אבל כשהבאתי לה את זה היא אמרה לי שהיא בסוף לא כל כך רוצה ולמרות שאמרתי לה שתיקח בכל זאת ומקסימום תחליף בחנות היא אמרה שהיא לא רוצה ושאני אקח את זה בחזרה וממש ממש התעקשה שאני לא אשאיר את זה אצלה
וחשוב לי להגיד שאני חיילת בודדה ואין לי כמעט כסף ובאמת חסכתי בשביל לקנות לה את זה ובחנות אפשר רק להחליף למשהו אחר ולא לבטל ולקחת את הכסף חזרה
אז בקיצור למרות שמה שקניתי לה אצלי אין לי מה לעשות איתו ובחנות גם הדברים שאני יכולה להחליף אליהם אלא לא דברים שאני צריכה או רוצה אלא מותרות שבאמת שאני לא יכולה להרשות לעצמי
ובקיצור מאז כל פעם שאנחנו מדברות היא מזכירה לי שעדיין לא הבאתי לה מתנה למרות שעכשיו זה אומר שאני שוב צריכה לחסוך כסף כי כאילו כל מה שחסכתי למתנה שלה הלך לפח כי פשוט אין לי שימוש בזה וזה היה כסף בשביל המתנה שלה לא בשביל מותרות בשבילי!!! וניסיתי גם לפרסם את זה למכירה גם במחיר הרבה יותר מוזל ובינתיים אף אחד לא רוצה לקנות
בקיצור אני די מיואשת כי ממש רציתי לשמח אותה עם המתנה ועכשיו מרגיש לי שגם זרקתי כסף לפח וגם שהיא כועסת עליי שכאילו לא הבאתי לה מתנה למרות שהיא זאת שהתעקשה שאני אקח חזרה ולא אשאיר אצלה כדי שאני אביא לה מתנה חדשה... מה לעשות?

המתנה עלתה בערך 200 שח שאולי זה לא נשמע המון אבל באמת שבשבילי זה הרבה ממש

עדכון מMoo, שואלת השאלה 2022-12-12 20:16:40

תודה רבה על כל התגובות, ובעיקר לאלה שהציעו לקנות את המתנה, אתם מקסימים! אבל בסוף הצלחתי למכור אותה (:
שמור עדכון

לקנות לה מתנה חדשה?

כן, תקני לה גם בדיוק במחיר של המתנה הראשונה

כן אבל תביאי לה משהו הרבה יותר זול וסמלי הפעם

לא, אם היא אמרה לך לקחת חזרה אז בעיות שלה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"