כל הנשים סביבי דומיננטיות ולא רוצה להיות כזאת, זה מוריד לי את הביטחון, מה לעשות?

אוכל בת 24 | כתבה את השאלה ב-07/10/22 בשעה 19:19

היי אז כמעט כל הנשים שאני מכירה הן הדומיננטיות במערכת היחסים שלהן (נוכחות ובעבר): אמא שלי, אחותי, שתי חברות (יש לי בערך 4 בנות שאני מגדירה חברות), בנות זוג של בני דודים שלי.. קיצור הבנתם
אני לא כזאת ולא רוצה להיות כזאת. היה לי איזה אחד שהיה חייב לצידו אישה דומיננטית ואני מסוגלת להיות כזאת אבל אני לא רוצה! לא רוצה להגיד לבן זוג מה לעשות ואיך להתלבש.. כאילו אני דעתנית אבל לא עד כדי מצב שאגיד למישהו איך לעשות דברים
קיצור זה גורם לי לחוסר ביטחון כאילו לא אהיה מספיק טובה בשביל מישהו, כאילו לא אהיה מספיק חזקה או בעניינים בשביל לעזור ולתמוך.. יעני ונילה כזאת
זה אומר שגם הגברים בסביבה שלי הם הפחות דומיננטיים וזה גורם לי לאבד תקווה שאמצא מישהו שיתאים לי ואצטרך להעמיד פנים שאני חזקה ודומיננטית כדי שתהיה לי מערכת יחסים
מצטערת על החפירה המיותרת אבל זה כל כך מתסכל אותי לראות את הבנות מתנהלות כל כך טוב ואני מפחדת שאני לא אהיה חזקה כמוהן בעתיד, מה לעשות עם זה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"