רציתי לחדש איתה קשר וחשבתי שאהיה נדחפת כי כבר יש לה חברות והיא נפגעה, מה לעשות?

אדל בת 20 | כתבה את השאלה ב-30/08/22 בשעה 16:48

אז ככה, לפני שנה(2021) פגשתי חברה מהיסודי שלא ראיתי כבר מלא שנים והיא הציעה שנשמור על קשר ואמרתי לה שאני ישמור,אבל לא החזרתי לה הודעה כבר 10 חודשים. בגלל שפחדתי שהיא תגלה שאין לי חברות ותחשוב שאני מוזרה ושחייבת להיות איזה שהיא סיבה שאין לי חברות (באותו זמן 2 החברות שלי שהכרתי מהשירות לאומי טסו לחו״ל לאוניברסיטה).
ועד שסוף סוף התגברתי על הפחד והחלטתי לשלוח לה הודעה הטלפון שלי נשבר ואיבדתי את המספר טלפון שלה .
אחרי חודש חברה(אחרת) שלי מהתיכון שלחה לי הודעה לבוא למפגש עם עוד בנות מהבית ספר. אבל המפגש לא התקיים בסוף כי לאף אחת לא היה זמן.
והתחרטתי על זה שלא ניסיתי לחדש את הקשר איתה.

בתחילת השנה הזאת(חודש ינואר) פגשתי במקרה שוב את החברה מהיסודי בקניון עם עוד חברות שלה והיא שאלה למה לא החזרתי לה הודעה? ועניתי לה בגלל שהטלפון שלי התקלקל ואיבדתי את המספר שלה, והיא הציעה שניפגש עוד פעם.
בהתחלה שמחתי ואמרתי לעצמי שהפעם אני ישלח לה הודעה. אבל אז המחשבות השלילות חזרו אליי מחדש וגרמו לי לפחד מדחייה.
חשבתי לעצמי: ״יש לה כבר חברות ואני סוג של נדחפת, ואם נחזור להיות בקשר אז אני תמיד יהיה אפשרות שנייה כי יש לה כבר מלא חברות״ (עכשיו שאני כותבת את זה אני מבינה כמה המחשבות האלו היו סתומות).
אז יצא מצב שעברו כבר 8 חודשים ולא החזרתי לה הודעה וזה גרם לי לדיכאון גדול.

לפני שבוע החלטתי שאני עושה שינוי לטובה ושאני ישלח לה הודעה (למרות שעבר מלא זמן).
אבל אז (באותו שבוע)ראיתי אותה שוב בקניון ורציתי להגיד לה שלום אבל היא לא התייחסה אליי והמשיכה ללכת. בהתחלה נעלבתי ,אבל אז הבנתי למה היא עשתה את זה: כי אולי היא חשבה שאני לא רוצה להיות איתה בקשר.

ועכשיו אני כועסת על עצמי כי אני יודעת שכל זה קרה באשמתי.
אני רוצה לשלוח לה הודעה ולהתנצל. אבל אני חושבת שזה מאוחר מדי והיא כבר המשיכה הלאה, וגם אני לא יודעת מה לכתוב לה בהודעה.
ואני מתלבטת גם אם לחדש את הקשר עם החברה האחרת שלי מהתיכון כי יכול להיות שהיא גם תתעלם ממני.

בחודש שעבר חגגתי את היום הולדת שלי לבד בפעם השנייה. ואני מפחדת שבחיים לא יהיו לי חברות.

מה לעשות?

לשלוח לה הודעה ולהתנצל

לנסות לחדש את הקשר עם החברה מהתיכון

לוותר ולחפש חברות חדשות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"