צריכה להיות בשמירת הריון, איך לספר למנהלת בעבודה? איך להתמודד עם התקפי הפאניקה?

בת 29 בת 29 | כתבה את השאלה ב-02/08/22 בשעה 16:41

אני בת 29 עם הריון ראשון.
אני בשבוע 9 ואני בשמירת הריון מעכשיו עקב מצב בריאותי שלא מאפשר עבודה ואף מסכן אותי את העובר .
אני משתייכת למרפאה של הריון בסיכון גבוה וההמלצה היא להיות במעקב צמוד ומנוחה בבית .
מאז שהודיעו לי את זה יש לי התקפי חרדה רבים והתקפי פניקה שאני לא יודעת איך להתמודד איתן.
אני חייבת להודיע למנהלת שלי שאני לא יודעת איך,אני מקבלת רגליים קרות וממשיכה לסבול בעבודה. יש לי עבודה עם מחויבות גדולה ואני מפחדת שבגלל היעדרות ממושכת (בערך 9 חודשים) לא יבינו אותי ויפטרו אותי או שיסכלו בעין מזלזלת שאני יוצאת לחופשה כזו ארוכה.
אני יודעת שאני חייבת את השמירת הריון כי אני באמת במצב לא טוב ועליי להישאר בהשגחה ומעקב צמוד.
חשוב לי לומר שאני לא מרגישה בנוח עם האנשים בעבודה ואין לי כ"כ חברים שאוכל לסמוך עליהם או לשתף אותם. מדובר בעבודה עם המון לחץ,סטרס,ריכוז גבוה ומאמץ נפשי רב -מה שלא מותיר זמן לחברויות וכו
מה לעשות? איך להתמודד עם ההתקפי פניקה וחרדות? איך לספר למנהלת? האם יקבלו את המצב שלי? אני מפחדת שלא יבינו אותי או יכריחו אותי לעבוד מהבית.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"