אח שלי בעייתי ואני מרגישה שההורים שלי מתוסכלים ממנו, איך אני יכולה להתנהל איתו?

אנונימית בת 24 | כתבה את השאלה ב-26/07/22 בשעה 16:35

היי, יש לי אח בן 21 עם אישיות מאוד בעייתי, בכללי יש ממנו תחושה של זריקת זין. הוא מבולגן ונוטה לשקר גם על דברים מאוד קטנים. אני לצערי הרב חולקת איתו רכב וכל האחריות בטיפול ברכב ובביטוחים וטסטסים נופלת עלי כי אני האחראית פה ( הוא כמובן משתתף כספית אבל זהו שם זה נגמר). בכללי יש ביננו הרבה מאוד מתח יש לציין אבל אני תמיד עוצרת את עצמי מלהתחיל ויכוח כי זה לא יגמר בצורה בוגרת מצידו. הוא תמיד ינסה להצדיק את עצמו בסיפורי סרק שלא בהכרח קשורים לסיטואציה ולא חס וחלילה יגיד שהוא עשה טעות... היום היה אירוע, נכנסתי לרכב המשותף שלנו וכל הרצפה הייתה מלאה בזבל המראה הפנימית שבורה על הרצפה והכל פירורים של טבק, לא עמדתי בזה ופתחתי עליו בפני אמא שלי. אני מרגישה שההורים שלי מתוסכלים ממנו מאוד כי הם לא יודעים הם איך להתנהל איתו.... הצעתי להם שישתמשו איתו בדרך הקשה אך נם לא מסכימים... אני מרגישה שאין פתרון ושאני במערכה הזה לבד, אני מרגישה שבגלל שפתחתי עליו מול אמא שלי (ואז גם מולו יש לציין) תוביל לנקמה מצידו. נמאס לי ללכת לידו על קליפות ביצים, לנסות לרצות את הבקשות שלו. אני מרגישה שאני מזניחה את הצרכים הבסיסים שלי שזה אוטו נקי ולא שבור. אני מרגישה שהגעתי לנקודת שבירה. אולי תוכלו להציע לי הצעה לאיך אני מתמודדת עם המצב הזה.
תודה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"