אמא שלי לא מפסיקה לפגוע בי ואני רוצה לעזוב את הבית אך מפחדת לא להסתדר, מה לעשות?

טל בת 18 | כתבה את השאלה ב-10/07/22 בשעה 13:40

היי אני בת 18 עוד מעט סיימתי לימודים
אני ואמא שלי לא מסדרות מאז שאני זוכרת את עצמי תמיד זה בא מתי שהיא צריכה אותי פתאום אני מקבלת חום ואהבה ואז אחרי שעתיים זה קללות
אני סובלת הרבה מאמא שלי שזה הגיע למצב שלפעמיים ההיתי רוצה למות עשיתי ויתורים על אהבה בשבילה היא תמיד מקנאה לי בחברות אף פעם לא מסכימה איתי בדברים תמיד צועקת עלי משפילה אותי עזבתי את הבית הרבה לשלוש חודשים , ולחודש והיו גם כמה ימים
תמיד הרגשתי שאיאפשר בלי אמא אבל שאני איתה אני מרגישה דיכאונית אני רוצה שהיא תהיה איתי שתאהב אותי כמו כל אמא אבל אמא שלי לא מראה לי את זה היא תמיד פוגעת בי שזה הפך אותי לילדה בלי לב בלי רגשות וכולם מעירים לי על זה שאני רעה אבל אני לא אני רק רוצה שהחיים שלי ישתנו אני ואבא שלי שלא בקשר בגיל קטן ואמא שלי נכנסה לזוגיות עם בן אדם שמשחק אותה אוהב אותי בריב הכי קטן שלי עם אמא שלי הוא מחליט שהוא לא מדבר איתי שאני אוויר בבית ויש פעמיים שהוא צורח עליי ואמא שלי סותמת
אני לא אשקר אבל אני גם מקללת את אמא שלי אבל אני לא מתכוונת באמת כי למדתי ממנה היא לא מחסירה לי כלום עם זה בכסף
אבל שום כסף לא יכול לקנות אהבה של אמא
ואין בה אהבה
שהיא רבה עם חבר שלה פתאום היא נזכרת שיש לה בת פתאום רוצה שנצא ביחד
אני כבר שנתיים לא מוצאת
תעצמי אין יום שאני לא בוכה הפכתי לילדה שבוכה כל יום על המצב שלי אפילו המנהלת שלי בעבודה יודעת הכל ורואה אותי תמיד בוכה
יש לי אח קטן ואותו היא מכילה ואוהבת ולפעמיים אני אומרת לעצמי למה היא לא יכולה להיות איתי ככה
עברתי עם אמא שלי הרבה יותר ממה שאפשר לחשוב לדברים קיצונים
אני רוצה לעזוב את הבית מפחדת שאני לא אסתדר עם שיכרות אני עובדת אבל היום הכל יקר
אני כבר לא יודעת מה לעשות איך לדבר איתה שתבין אותי , בעבר אמא שלי היתה מתקשרת אליי עם הכל בסדר ומה איתי ואיך עבר עלי היום כבר שנה אני לא זוכרת מתי זה קרה כל פעם אנחנו רבות והכי פוגע בי זה שהיא מנסה להרחיק את כולם ממני שלא ישאר לי חברים היא אפילו לא שמה לב הרבה התרחקו ממני בגללה ואפילו החברה הכי טובה שלי היא מנסה להרחיק נמאס לי לבכות כל הזמן לה שכואב לי
מה אפשר לעשות במצב שלי?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"