לא יודע אם לצאת מהצבא לגמרי או שעדיף לי להישאר?

ט בן 20 | כתב את השאלה ב-22/05/22 בשעה 16:12

שלום לכם
אני כרגע בגימלים נפשיים של שבוע מהקפס
הלכתי אליו כי באמת נמאס לי מהתפקיד שלי אני טכנאי של f16 בדרג ב' סוגר כל שבת שלישית
אז הלכתי לנסות את מזלי אצל הקפס וברוך השם זה עבד לי בסדר גמור
בכיתי אצלו בחדר דמעות ובאיזשהו שלב הקאתי לו במשרד אמרתי לו שקשה לי לדבר על זה אני חושב שהגזמתי ממש בצורה קיצונית
בקיצור הוא נתן לי שבוע גימלים ופגישה מחדש אצלו עוד שבוע שאבחר אם לצאת מהצבא או לקבל הקלות כמו יומיות מקוצרות.
מה עדיף לי?
מצד אחד אני רוצה להיות חופשי שיהיה לי את האופציה לבחור סתם דוגמאות אם אני רוצה לטוס אני לא צריך אישור של אף אחד או זקן נגיד הפטור שלי
מצד שני אם אקבל יומיות מקוצרות אני אוכל לעבוד ובנוסף לקבל את המשכורת הצבאי + בשחרור את המענק והפיקדון.
אבל לא יודע ממש קשה לי לבחור
מה אתם הייתם בוחרים?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"