שחלות פוליצסטיות! מה זה?

אנונימית בת 16 | כתבה את השאלה ב-20/10/21 בשעה 16:38

היי לכולן
עשו לי בדיקת אולטרה סאונד וגילו לי שחלות פוליצסטיות… מה זה???
הרופא אמר לי שאני צריכה לקחת גלולות למניעת הריון כל חיי(עד שארצה להיכנס להריון מן הסתם)
הוא אמר שזה יכול להחמיר ואחר כך להגדיל את הסיכויים לסיבוכים שאף אחד לא רוצה .
עכשיו קצת מחקר באינטרנט, ראיתי שאפשר לשנות תזונה וזה…
עכשיו בניגוד לכל מה שכתבו באינטרנט, לי המחזור גם כן לא סדיר, אבל לי היה מגיע פעמיים בחודש.
זאת אומרת , הייתה לי תקופה עם מחזור סדיר פרפקט(חמישה ימים) ואז ניהיה לי פעם בחודשיים ואז ניהיה לי פעמיים בחודש ועכשיו זה יומיים (במקום חמש) בחודש אבל בתאריכים לא סדירים . כאילו הוא ממש מגוון בתדירות שלו
עכשיו אני יודעת שאין פה רופאים וזה, אבל זה ממש חדש לי. קראתי מלא נשים שכתבו שהגלולות לא השפיעו עליהן טוב, והאמת שהבטחתי לעצמי שלא משנה מה אני לא לוקחת גלולות ולא משנה שום דבר הורמנלי בגוף שלי(זה לפני שידעתי שיש לי את השחלות האלה , פשוט אמרתי שאני בחיים לא אקח בגלל קיום יחסי מין אבל זה לא היה ממש רלוונטי כי לא תכננתי לעשות את זה אבל לא משנה)
מצד שני, כל הרופאים בגוגל ,יוטיוב המליצו על גלולות.
אז נשים שחוו את זה. אני צריכה טיפים דחוף!
גם לגבי גלולות וגם לכל השאר

דרך אגב יש איזה חיסון פפילומה הראה לי משהו גם נגד מחלות מין שלא עשיתי אבל הרופא אמר שכדאי לי לעשות. מה דעתכם?

טיפול…

רק עם גלולות! וכמובן לעשות חיסון

גלולות זה סבבה לא פוגע בגוף. תעשי חיסון בנוסף

בלי גלולות! רעל לגוף. אבל בלי קשר תעשי חיסון

אל תעשי חיסון!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"