קיבלתי בעבודה משימה בלתי אפשרית

אורן בן 30 | כתב את השאלה ב-15/10/21 בשעה 13:42

הכותרת של השאלה נשמעת אולי מצחיקה ואולי אתם חושבים על המוזיקה של משימה בלתי אפשרית ועל טום קרוז, אבל אני אני בוכה.
אני עובד בהייטק כבר תקופה ארוכה ומאוד גאה בתפקיד שלי, בזה שאני עובד בחברה מוצלחת ונחשבת ושהצלחתי לצלוח המון בעיות בתפקיד וראיון עבודה קשה.
לפני איזה חודש וחצי ראש הצוות שלי נתן לי משימה אדירה. אני זוכר שקיבלתי את המשימה - הלסת שלי כמעט נפלה לקומה מתחתיי. מדובר על משימה ממש מורכבת, זאת המשימה הכי קשה שקיבלתי עד כה בחברה שאני עובד. ניסיתי ממש להילחם עם המשימה, להבין מה גורם לה ומה מוביל אליה ואיך לתקוף אותה ולפתור אותה. במשך חודש וחצי אני שובר את הראש, מחפש פתרונות באינטרנט, מתייעץ עם אנשים ופשוט...כלום, אין אור בקצה המנהרה כי הבעיה פשוט לא פתירה.
החלטתי שזה מה שאני כותב במשימה לראש הצוות והוא פשוט השתגע. קיבלתי זימון לשימוע ובו הוא פירט כל מיני דברים לא הגיוניים כדי למלא את המסמך ככה שיהיו סיבות לפיטורים מוצדקים מצד החברה. אני מאוד פגוע ולא מבין מה פגע בי. ממש טיל בליסטי הונחת אליי והפיל אותי.
מה לעשות? איך להסביר או להוכיח לממונים שלי שאני לא בכיין ולא מתפנק ושהמטלה שקיבלתי באמת אינה אפשרית ואינה פתירה?

מה לעשות?

להגיד לממונים שהמטלה לא פתירה ולנסות להוכיח להם

לא לדבר על המטלה הזו בשימוע, להדגיש את שאר הסעיפים

לחפש מקום עבודה אחר ולהמשיך הלאה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"