שונאת את אבא שלי, אין לי כוח, חושבת מחשבות אובדניות

אנונימית בת 18 | כתבה את השאלה ב-07/07/14 בשעה 02:52

אני בת 18 ויש לי חבר כבר שנתיים (התחלנו לצאת שהייתי בת 16)
בגלל ששנינו עובדים לא יוצא לנו להיפגש באמצע שבוע, אלא רק בשישי..
שנתיים אנחנו חיים על קשר של כמה שעות בשבוע...
אני באה מעדה שמרנית, אבא שלי הוא הפרימיטיב הכי גדול בעולם..
בחצי שנה הראשונה שיצאתי עם חבר שלי, אבא שלי לא ידע, בחצי שנה שאחרי הוא גילה ולא קיבל את זה..כל יום ריבים,צעקות,צרחות, לא יכולתי יותר..הזמן עבר ואחרי כל הריבים אבא שלי הסכים לפגוש אותו..לאחרונה חבר שלי טוען שהשעות הבודדות בשישי לא מספיקות לנו בכלל והוא צודק...הוא הציע שאני אשן אצלו בשישי לפעמים...יש לציין שלא ישנתי מעולם מחוץ לבית גם לא אצל החברות הכי טובות שלי.
חבר שלי צודק, השעות לא מספיקות ואי אפשר להמשיך קשר כזה.
דיברתי עם אבא שלי והוא כ"כ התעצבן שאמר לי שאני יארוז מזוודה ויעוף מהבית
אני בוכה כבר שעתיים, אני שונאת את אבא שלי! אני רוצה לברוח מהבית לא לראות אותו יותר בחיים! כבר עדיף את העולם הבא..
לא יודעת מה לעשות! חבר שלי אוהב אותי ולא יפרד ממני בגלל זה (אני מקווה) אבל גם אני מרגישה שהשעות האלה לא הגיוניות! אובדת עצות ....

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"