לא מאמינה באהבה, האם כדאי לי להכנס להיריון מתרומת זרע?

נועם בת 29 | כתבה את השאלה ב-06/07/14 בשעה 17:24

שלום,
אני נועם, מיילדת וגינקולוגית, גרה בניו יורק כרגע.
הייתי במערכת יחסים רצינית בחמש שנים האחרונות, היא נגמרה מכיוון שבן זוגי לא רצה ילדים בשום אופן.
אני מאוד רוצה ילד, ואני לא רוצה לחכות עד שאני אמצא את ״האחד״, אני לא מאמינה בכל הקטע הזה של אהבת האמת, המון נישואים נגמרים בגירושים, ולמשל אצלי, ההורים שלי התחתנו רק מבחינה כלכלית, אפילו חברים הם לא.
בזמן האחרון אני חושבת הרבה על להביא ילד לבד, אני יודעת, יש לזה המון חסרונות. לילד לא יהיה אבא וזה קשה וגם לי יהיה לא קל להיות אם חד הורית, אבל עם כל החסרונות אני עדיין חושבת שזה הדבר הנכון לעשות. הילד יהיה שלי, שום גרוש לא יוכל לקחת לי אותו, אני אחנך אותו הדרך שאני מאמינה.
מבחינה כספית, יש לי את הכסף ויותר (יש לי דירה בניו יורק, אני עשירה)
בנוסף לזה, אני מפחדת לא להיות מסוגלת להביא ילדים בעוד כמה שנים. אני תמיד אוכל לצאת לדייטים אבל אני לא תמיד אוכל להיכנס להריון, אני גם לא רוצה להיות אמא מבוגרת. זה מה שעומד בראש העדיפויות שלי כרגע.
אשמח לשמוע מה אתם חושבים וממליצים, ואם יש כאן מישהי שעברה תהליך כזה, מאוד ארצה המלצות לעתיד.
תודה רבה,
נועם.

עדכון מנועם, שואלת השאלה 2014-07-06 23:07:23

סלחו לי, אבל כמה ממכם ממש חוצפנים!
חושבת על עצמי? אני לא רוצה שהילד שלי יהיה נוכח לריבים נוראים ואולי גם לגירושים מכוערים. שכתבתי שאני רוצה שהילד יהיה "שלי", לא התכוונתי לשליטה בדעותיו, חס וחלילה, אלא להיות בטוחה שבמקרה שאני אתגרש, אף גבר שיהיה במקרה אבא שלו, יוכל לפגוע בו.
לא התכוונתי שאני לא מאמינה באהבה, שינו לי את הכותרת, התכוונתי לזה שהסיכוי שאני אמצע אהבה בזמן כדי להספיק להביא ילד לעולם, הוא קטן. בגיל הזה [במיוחד בניו יורק, למי שלא יודע] אין הרבה גברים שמחפשים להתמסד.
ואני לא אומרת שאני אפסיק לחפש בן זוג, אבל אולי בגיל יותר מאוחר שאני עצמי יהיה יותר פנויה לאהבה.
אני לא מתכוונת לומר לא לאהבה, אם אני אפגוש את האחד, אני ארצה להיות איתו, כמובן, אבל עד אז, ואם בכלל, אני רוצה ילד משלי.
בקשר לדמות אב בחייו, כמובן שאני מבינה. אבל עד שהילד שלי יצטרך דמות אב באופן תלותי באמת, אולי יהיה לי בן זוג? חבר? אולי אני אהיה נשואה? אני לא יודעת. אני כן יודעת שאני אעשה הכל בשביל טובתו האישית של הילד ולא "לטובתי" כמו ש"חבר" בן 17 יכול להמליץ.
בקשר לבחינה הכלכלית, אין מה לדאוג, כמו שציינתי, כסף - יש לי מספיק. בשביל החינוך הכי טוב, ואורח החיים הכי טוב.
ועוד משהו, להסביר את "אני אחנך אותו בדרך שאני מאמינה." - הילדות שלי, הוריי חשבו על חינוך באופן שונה לגמרי, וזה גרם לי לבלבול ולכעס, וזה גרם לי לילדות מאוד בעייתית, הייתי מאוד מופרעת. וברוב הנישואים [כולם, מין הסתם] יש חילוקי דעות בין בני הזוג, ועד שאני לא אמצע את האחד שחושב על חינוך בדיוק כמוני, אני לא ארצה להיות עם מישהו.
אני די בטוחה שעל כל טענה שלילית שתכתבו יש לי מה לומר.
ותודה רבה לאלו שטרחו לכתוב לי דברים חיוניים.
נועם.
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"