לספר לבן שלנו שאנחנו יודעים שהוא הומו? הוא בדיכאון...

נעמי בת 48 | כתבה את השאלה ב-06/07/14 בשעה 15:14

שלום לכולם, אני בת 48 ובעלי בן 51, הבן שלנו עוד מעט בן 16. עוד מגיל צעיר שיערנו שהוא הומו כי הוא לא התעניין בספורט ובנושאים שבדרך כלל בנים מתעניינים בהם, אלא התעסק בבובות, ראה סדרות טלוויזיה שבדרך כלל בנות צופות בהן וכו'...

לאחרונה אנחנו שמים לב שהוא בדיכאון. התיאבון שלו לא טוב, הוא לא ישן בלילה בכלל, והוא לא יוצא מהבית. החלטנו לבדוק את היסטוריית האינטרנט של המחשב שלו כדי לבדוק אם מישהו מטריד אותו ברשת, בפייסבוק וכו'. לא חשבנו שנראה שם אתרי פורנו של הומואים, אבל זה מה שראינו והגענו למסקנה שהוא בטוח הומו. אני יודעת שלבדוק את המחשב שלו זו קצת חדירה לפרטיות, אך זה נעשה רק מתוך דאגה.

קודם כל, לנו אין שום בעיה עם הומואים, אנחנו נהיה גאים בו איך שהוא ונתמוך בו בכל דרך אפשרית אם הוא יספר לנו. אבל כרגע נראה שהוא לא משתף אותנו בכלום ולא מתכוון לספר לנו על נטייתו המינית ועל מה שעובר עליו.

אנחנו לא יודעים מה לעשות - מצד ראשון עדיף שאנחנו ניתן לו לצאת מהארון מתי שהוא רוצה ולא לכפות עליו את היציאה בכך שנגיד לו שאנחנו יודעים, אבל מצד שני אם לא נעשה כלום הדיכאון שלו יימשך ואולי אפילו יתגבר ואני לא רוצה לחשוב בכלל שחס וחלילה הוא יעשה דבר שיהרוס לו ולנו את החיים.

מה כדאי לעשות? האם לספר לו שאנחנו יודעים שהוא הומו ולעזור לו, או לא?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"