אוהב להתלבש כמו אישה ולהתאפר אבל נמשך לבנות

דני(שם בדוי) בן 27 | כתב את השאלה ב-11/09/21 בשעה 14:30

היי קוראים לי דני(שם בדוי) ואני בן 27
אז ככה שכבר כמה שנים אני אוהב ללבוש בגדי נשים עם איפור והכל ועקבים ולהסתובב ככה בבית שאני לבד.
בתקופה האחרונה אני מרגיש שאני פחות שלם עם זה שאני לבוש כמו גבר אבל כן אני נמשך לנשים מאוד וסטרייט ושלם עם הגבריות אבל ברגע שאני לובש בגדי נשים אני מאפשר לצד הנשי שלי לצאת ולדבר אלי בלשון נקבה וגם בנוסף אין לי בעיה אפילו ללכת לבוש בתור אישה שיראו אותי גם כי אני מרגיש יותר בטוח ושלם עם עצמי מאוד שאני לבוש בתור אישה .
בנוסף ברגע שאני מתלבש כמו אישה והכל אני מאפשר לעצמי ללכת להתנסות בדברים חדשים שלא הייתי בטוח לגביהם בעבר ואני מרגיש שלם עם זה מאוד מבלי חרטות.
דוגמא לפני כמה זמן התלבשתי כמו אישה והלכתי לטרנסית ואמוד אהבתי ליהיות הצד הנשלט בסקס מאוד נהנתי מזה ממש שאני לא מפסיק לחשוב על זה וזה גורם לי לרצות לעשות את זה שוב .
לכן אשמח לעזרתכם מאוד בעניין כי אני מרגיש קצת מבולבל כי אני לא יודע מה לעשות עם לעשות ניתוח או להישאר ככה .
אשמח לשמוע את דעתכם .
ממני דני❤