בהתלבטות אמיתית, האם להשאר ביחד או להיפרד

גיא בן 18 | כתב את השאלה ב-03/07/21 בשעה 11:55

שלום ,
אני ובת הזוג שלי במערכת יחסים 8 חודשים בקשר אינטנסיבי ורציני , הקשר התחיל עם המון תשוקה והתלהבות ורצון להיות ביחד כל הזמן ולהראות כל הזמן ולאט לאט כעבור כמה חודשים התחילו בעיות כמו בעיות אמון מצד הבת זוג שלי שפעם אחת לקחה לי את הטלפון והסתכלה בהודעות הפרטיות שלי וראתה שיש לי עוד ידידות שאני איתן בקשר עוד הרבה לפני שהכרנו והיא ישר התחילה להאשים אותי שזה לא בסדר ושאני בוגד והורס את הזוגיות שלנו והסברתי לה שאני בקשר ידידותי בלבד איתן והרי אני איתה כמעט כל יום ומשקיע בקשר שלנו כל כך , אבל היא בחרה לא להאמין לי ומאז כל כמה ימים שאנחנו נפגשים היא מחטטת לי בטלפון ובהודעות שלי ואחרי כמה פעמים ששיניתי את הסיסמא היא התחילה לחשוד אפילו יותר והרבה יותר קשה לה להאמין לי מאז למרות שלא עשיתי כלום ותמיד הייתי משקיע אך ורק בזוגיות שלנו ובאהבה שלנו , ומצד שני אני מרגיש דעיכה ברצון להיפגש איתה ולבלות איתה , אולי בגלל מה שקרה ביניינו שגרם לי ללחץ בלתי נפסק ואולי כי פשוט כל אחד מאיתנו במקום אחר בחיים , מהצד שלה היא תמיד לוחצת לא משנה מתי ואיפה אני שאני אבוא אליה ואפגש איתה ותמיד מאשימה אותי שאני ממציא תירוצים ולוחצת עליי שאני ברצינות בתקופה עמוסה יותר .
חשוב לי להגיד שאני אוהב אותה ותמיד תמיד הקדשתי כל יום למען הזוגיות שלנו בכל דרך אפשרית ובזמן האחרון אני מרגיש שיש יותר מידיי דברים שמפריעים לי , האם שווה לנהל איתה עוד שיחות על המצב ביניינו או שפשוט לוותר ולעזוב למרות שזה קשה ?

תודה לעונים !