חיילת משוחררת, מתלבטת האם לעבוד כחדרנית בבית מלון בשביל להתרחק מהמשפחה?

מתלבטת בת 22 | כתבה את השאלה ב-23/06/21 בשעה 15:20

היי לכולם.
אני חיילת משוחררת כבר כמעט שנתיים, עבדתי עד לא ממזמן בתור מוכרת והתפטרתי בגלל היחס המגעיל שקיבלתי מהמנהל ושתי הסגניות/עוזרות שלו.
עכשיו אני מחפשת עבודה וראיתי שמחפשים חדרניות בבית מלון בעיר שקרובה אליי ואני מתלבטת אם לעבוד בזה מכמה סיבות.
הסיבה הראשונה והעיקרית היא שאולי אני אוכל לגור בבית מלון וכבר שנים שאני מרגישה שאני חייבת לעזוב את הבית, בשביל להיות לבד ולא עם המשפחה שלי שאני אוהבת אותם אבל קשה לי להתמודד איתם מכל מיני סיבות. וגם כדי לפתח את האופי שלי, להיות פחות ביישנית ויותר עצמאית.
הסיבה השנייה היא שאני לא רוצה לעבוד בשירות לקוחות, בשביל הגיוון, ובתור חדרנית זאת רק אני עם עצמי ועם המוזיקה שאשים לעצמי באיירפודס.
אני גם אוהבת לנקות, זה עושה לי טוב..
וגם ממש רוצה להכיר חברות לחיים ולהיות בסביבה של אנשים בגילי, זה ממש חסר לי.
מי שיכתוב לי שזאת עבודה מתישה מבחינת פיזיות - אז אני לא מפחדת לעבוד בעבודה מתישה, למזלי אני בכושר סבבה יחסית.
מי שיכתוב לי מה עם לימודים - הפסיכומטרי מאחוריי למזלי, אני מתכננת ללמוד באוקטובר 22.
אז אני אשמח לשמוע דעות שלכם אם כדאי לי לעבוד בזה אחרי כל מה שכתבתי, וגם אם כדאי לי מבחינת שכר, אולי במקרה יש פה מישהו שיודע מה בערך השכר, חשוב לי שיהיה שכר טוב כי בעבר הוצאתי המון כסף על קניות באינטרנט, למזלי נגמלתי מההתמכרות הזאת אבל נשארתי עם ממש מעט כסף יחסית לגיל שלי וזה צובט לי בלב..
כל דעה תעזור לי ממש כי לצערי אין לי ממש חברות שיוכלו לומר לי את הדעה שלהן בנושא אז באמת שכל דעה תעזור לי..
תודה רבה !

כדאי לי לעבוד כחדרנית בבית מלון ?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"