קשה לי במשפחה, איך להכיר חברים שיהיו תחליף אליהם?

איש אחד בן 47 | כתב את השאלה ב-10/06/21 בשעה 13:48

אני גרוש פלוס.לצערי אני בן למשפחה של שמונה
ילדים.האח הכמעט אחרון.אצלנו במשפחה לא
מתייחסים לאחים הקטנים.אני ואחותי סובלים מהתעלמות.וככה אני חי עשרות שנים.מיחס עויין.
מתעלם.מתנשא.מזלזל.לעולם לא קיבלתי יחס טוב.
מלבד מכות.קללות.חיטוט בחפצים.מסכת התעללות.
אסור היה לי להשאיל חפץ מילד.והיו עושים בדיקות שאין חפץ חלילה מושאל.פעם שאלתי טושים והחבאתי אותם בחצר והם נעלמו.וזה הגיע למורה שפנה לאבא שלי והוא נאלץ לקנות לחבר מהכיתה חדש.במקום שיקנה לי מראש.
כמובן שלא קנו לי כלום.ונתנו לי על הראש אבא שלי היה
מכה אותי בצינור מים.מקל.מגב.שוט.נעל בית.עציץ עף עלי.מכות תוך כדי שינה.קללות.הטחת אשמות שווא.
עלילות.התפוז המיכני.וככה האחים עשו קופי פייסט.
אחד היה מכה.אחד לועג.אחד מסית.מצאו שעיר לעזאזל.
והיום זה עומד על התעלמות.זלזול.יחס מפלה.התעלמות ממנו ומהילדות שלי.אי הזמנה לאירועים אישיים כמו מסיבות וימי הולדת.אם אני מגיע אז מתעלמים.יש לציין
שיש גורם מס 1 אחותי הגדולה יותר היא הדומיננטית.
ומי שלא מיישר קו נרמס תחתה.היא מקבלת את היחס
הטוב ביותר.חיה בבית עם הילד שלה.המון שנים.כשאני גרתי היא היתה מציקה לי ולאישתי ולילדה.אני עברתי גהינום מהמשפחה.אמא שלי היתה מסיתה את אבא שלי נגדי.וכן את האחים.תמיד היתה תומכת ביחס המפלה מהאחים שהיה מלווה במכות.בנלעגות.אח אחד היה גונב לי כסף ובשמים וגונב להורים והוא מקבל יחס מיוחד.השני היה גונב לי את החברים.כשהיו באים הוא היה אומר להם שיבואו לסיבוב ויוצר איתם קשרים ומעביר אותם אליו.
ואני לא ידעתי שהם באו לקרוא לי.אז לא היה פלאפונים.
אחותי עם המריבות שהיו לנו סכסכה אותי עם ההורים
ועם האחים.מיררה לי את החיים.והרסה לי כל סיכוי לקשר נורמלי עם האחים.האמת לא הפסדתי כלום.הם גם ככה
לא מדברים רק מבקרים ועוקצים.ומזלזלים.
הקשר עם האחים די רעוע.אני לא הולך לאירועים כי
אין לי עם מי לשבת או לדבר.או מי שיתייחס.
כל פעם שאני הולך אני חוזר כעוס ושפוף.
אז הפסקתי ללכת.יש לי שתי בנות מלאכיות שאוהבות אותי.ואני רוצה להכיר בחורה טובה.ולבנות איתה זוגיות
ולהתרחק מהמשפחה.אני לא רב איתם אבל לא מדבר איתם.אשמח למילים מעודדות.ומה דעתכם?
אני אדם חזק.התחסנתי מכל ההתעלליות שעברתי.
אני לא מסכן.ואפילו איש שמח.קצת עובד.שומר על עצמי
אין לי חובות.אני אדם הגון ואוהב לעזור.חיובי באופיי.
אשמח לקהל עצות איך להכיר חברים חדשים
שיהיו מעין תחליף למשפחה שלא נותנת לי כלום.
מלבד צרות ועקיצות.גם כשהייתי נשוי היו מזלזלים.
בי באישתי והילדה.
תודה לכם.
אני אוצה להדגיש אני לא מסכן ולא מתמסכן.
מה שכתבתי זה רק קצה הקרחון על מה שעברתי.
אני רוצה לבנות עתיד טוב יותר.
וחשוב לי חברה של אנשים אוהבים סביבי.
אז אשמח לעצות איך להשיג חברים טובים.
במקום המשפחה ה....

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"