אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

לגיטימי שהוא יבקש ממני להתלבש יותר סקסי?

אור בת 27 | כתבה את השאלה ב-17/05/21 בשעה 13:54

לפני שבועיים עברתי לגור עם הבן זוג שלי. בהתחלה אמרנו שנחכה קצת עם זה כי אני לא עובדת כרגע ועסוקה בלימודים ולא רצינו שהכל יפול עליו, אבל הוא ראה שזה חשוב לי להתקדם עם הקשר שלנו אז החלטנו שנעשה את זה ואני אהיה אחראית לדברים קטנים בבית. הוא באמת בן זוג מקסים ותומך ולא יכלתי לבקש יותר טוב. אנחנו יוצאים רק שמונה חודשים אבל הקשר רציני ואני אני רואה אותנו מקימים משפחה ביחד למרות שעוד לא דיברנו על אבל לפעמים יש רמיזות גם מצידו. בקיצור כל החפירה הזאת כדי שתבינו כמה אהבה יש לנו ולא סתם איזה מישהו לא רציני. הבעיה התחילה לפני יומיים. הוא זרק רמיזה שהוא לא אוהב את מה שאני לובשת והוא מעדיף משהו יותר סקסי. אמרתי לו שבפיג'מות אני לא משקיעה כי זה מיותר ואז יצא ממנו צד שלא הייתי מנחשת שזה הוא. הוא התחיל להגיד שהוא רוצה שאני אשקיע בשבילו ושנמאס לו מהפיג'מות עם הברווזים והוא מרגיש שהוא ישן עם ילדה. ישר התחלתי לבכות אז הוא התנצל אבל ראיתי שלא התכוון לזה. דיברתי עם חברה והיא אמרה שככה מדברים לנערת ליווי ולא לבת זוג ושאני צריכה להעיף אותו. אני מאז לא מדברת איתו והוא התנצל ואמר שלא התכוון לפגוע אבל עוד קשה לי לסלוח כי חשבתי שהוא מקבל אותי כמו שאני ופתאום הוא מנסה לשנות אותי. אני אשמח לשמוע דעות של נשים אם הייתן מוותרות על דבר כזה ואם גם אתן חושבות שאנחנו קובעות על הגוף שלנו ומה שהוא אמר זה לא בסדר או שאתן לובשות מה שהחבר קובע לכן?
חשוב לי גם לציין שעם אחרים תמיד ישנתי עם פיג'מות כאלה וטרנינגים ואף אחד לא העיר לי אז אולי זה דוקא כן סקסי וגם אני מוסיפה סקר כי בא לי לשמוע מה אתן לובשות ואולי אני המוזרה כאן.
תענו לי בכנות בלי בושה. ואם האתר יכול לעלות את השאלה שלי מהר כי זה דחוף אני ממש אשמח

איזה פיג'מות אתן לובשות?

טרנינגים

מה שהחבר קובע לי

תחרה ומשי חושפני זה הכי נוח