אני מודאגת לגבי הבן שלי. הוא לא עובד, לא לומד ולא רוצה לעשות רישיון. מה לעשות?

אמא בת 55 מודאגת בת 55 | כתבה את השאלה ב-03/03/21 בשעה 18:59

הבן שלי בן 28 כבר שנתיים וחצי שהוא לא עובד, לא לומד, וגם לא רוצה לעשות רישיון כי זה הרבה כסף

אני ובעלי כל הזמן אומרים לו "לך תעבוד, לך תעבוד כל הכסף שחסכת יגמר לך" אמרנו לו את זה מליון פעם אני ובעלי

אני רואה שבגיל שלו גברים עובדים, לומדים ואפילו כאלה שכבר גמרו אוניברסיטה, עם אוטו, עם בת זוג

וזה אפילו קשה לי שאצל אחרים זה מתקדם והבן שלי חוץ מ-לאכול, לשתות, לישון, להתקלח, לא עושה כלום. הוא גם קצת השמין מאז שהפסיק לעבוד

לא עובד, לא לומד, לא רוצה לעשות רישיון

מה אני ובעלי אמורים לעשות במצב כזה שהבן שלנו כבר תקופה שלא עובד ואפילו לא מתכוון לעבוד בקרוב
כבר מיליון פעם אמרנו לו "לך תעבוד, לך תעבוד" והוא לא מקשיב.

וחוץ מי זה אני ובעלי מרוויחים משכורת מינימום שזה לא הרבה

מה עלינו לעשות כדי לשכנע אותו לעבוד לפחות שיהיה לו כל חודש משכורת??

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"