האם הוא אוטיסט? פסיכופת?

דנה בת 30 | כתבה את השאלה ב-03/12/20 בשעה 19:19

הורים לשניים.השני נקלטנו עם אמצעים כי לא רצינו בנתיים עוד ילד,בסוף קיבלנו נס מתנה ענקית.
בעלי קשה,מתייחס לילדים כאילו הם בני גילו.
גם אני האמא,לפעמים כועסת נורא או צועקת.אבל תמיד מתייחסת,מתנצלת,ומנסה לישר הדורים.לומדת את ההורות.
כשהוא צועק זאת צווחה שהיית מצפה שיצעק על גבר בן גילו-( משהו שלא יעשה כי הוא פחדן,אבל על ילד בן5 כן)
הפתרון הראשון שלו זה עונש.
הוא תמיד משתמש בניסויים כמו "אתה נזק,אתה מכה,אתה נורא,נמאס לי ממך,אתה בועט בי?!," אין הרבה רגעים של צחוק עם הילדים חיבוקים וכו'
אני המון זמן רוצה להתגרש יודעת שהוא מסוכן אם כן אחליט להתגרש.
היום קרה מקרה חדש,ששבר את גב הגמל.
הוא שכח ציוד מסוכן שנעלתי בארון.כתוצאה מזה הילד הקטן נפצע והתפננו לבית חולים.תגובתו היתה לצרוח אליי כמו מטורף כשאני באמצע זום למיקרופון דולק.לקלל את כולם ,ככה שלא הבנתי ישר שזה באמת קטסטרופה.לטרוק דלתות ולאיים על הילד בן 5 שזה בגללו שסירבו את אחיו לשחק "בדברים המסכונים" ,הלך סגר אותו בחדר ותיק עליו שהוא אשם.
כמובן שכרגיל הרגעתי את הרוחות והפרדתי בינהם.
בשום שלב הוא לא הבין שיש לו צד בזה,לא הרגיש אשמה ,לא התנצל.
הערתי אותו לבדוק את הקטן ...התעצבן שהערתי אותו אמא שלי עזרה לנו,סיים את מה שצריך.נכנס לסלון אמר לה "שתודה ולילה טוב( גירש אותה שילך לישון)"
מצד אחד הוא עוזר לי לנקות,אוזן קשבת שותף בבית .מצד שני אין לי בעל בבית.מרגישה שהוא עוד ילד,קשה במיוחד

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"