חולמת להיות שוטרת, יש לי פטור מצבא, האם זה אפשרי?

לא משנה בת 18 | כתבה את השאלה ב-05/11/20 בשעה 12:20

היי,
מאוד הייתי רוצה לעבוד במשטרה, עכשיו הבעיה היא שיש לי פטור מצבא כי כשעושים פטור אז אנחנו בחזקת ההורים...וההורים שלי לא רצו שאלך לצבא...אם זה היה תלוי בי לא הייתי עושה. וגם שירות לאומי כרגע אני לא יכולה לעשות כי ההורים שלי לא מאשרים לי, וכל עוד אני בבית אני מחויבת לכללים של הבית. ואני אישית גם מאמינה ושומרת מצוות אבל באופן קצת שונה...לא שאני מתכוונת לעזוב את הדת או משהו. בנתיים אני מתנדבת כדי לתרום למדינה וזה...כי אני לא יכולה בדרך הרגילה, אז משתדלת כמה שאפשר בדרך שלי.
השאלה שלי, אם נגיד עוד כמה שנים כשכבר לא אהיה במסגרת הבית אוכל להתנדב למשטרה-כלומר, האם זה אפשרי בכל גיל? או שאוכל לעבוד במשטרה למרות שלא עשיתי שירות צבאי?
וגם, אם כבר אני שואלת, הרבה פעמים אני שומעת שהמשטרה זה לא מקום טוב, או שיש שם הטרדות וזה...ואני כאילו רוצה להיות במקום ולהועיל בו, האם שחיתויות הם דבר ממש שכיח במשטרה? או שיש מקומות שהכל מתנהל בהם לפי החוק והצדק? ואפשר באמת להיות 'שוטר טוב' ולהועיל?
סורי על החפירות...תודה לכל מי שקרא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"