הוריי מתנגדים למקצוע שבחרתי לעתיד

אבודה בת 14 | כתבה את השאלה ב-16/12/12 בשעה 00:26

איכשהו היום אני והוריי גלשנו לנושא של מה אני רוצה להיות כשאגדל , אמרתי שאני רוצה לעסוק בתחום הרפואה ושאני רוצה ללכת למגמת ביולוגיה כימיה בבית הספר , אמא שלי הסתכלה עליי לגלגה ואמרה שכדאי שאני אבחר תחום אחר ומגמה אחרת בבית הספר כי אני לא אצליח. זה ממש הוריד לי את הביטחון , אבא שלי כמובן לא הוסיף מילה. אני תלמידה ממוצעת , ועכשיו אין לי ביטחון , ואני באמת חושבת שאני לא אצליח. מה לעשות ?

האם לבחור מגמה אחרת ? ולפסול את האפשרות להפוך לרופאה בעתיד ?

כן

לא