אני הומו בארון ומישהו שיכור שאני מכיר נישק אותי, האם זה אומר שיש לו רגשות אליי?

o mio בן 16 | כתב את השאלה ב-04/07/20 בשעה 18:59

טוב... אני בן נוער רגיל לגמרי ובנוסף אני הומו בארון, זה שאני בארון לא רלוונטי כרגע כי לבנתיים זה מבחירה.
אז אני נמצא בקבוצת חברים מאוד גבריים ואוהבי ספורט, אפשר לומר שכל החתיכים בשכבה במקום אחד. אין לי רגשות לאף אחד מהם ואני בקשר מאוד טוב עם כולם שם, חוץ מילד אחד שבמקרה או שלא אני גם דלוק עליו (אין בינינו קשר מתוך בישנות שלי).
וכבר תקופה ארוכה שלא ידעתי אם אני הוזה או אם זה אמיתי אבל אני מרגיש שהוא גם דלוק עליי. הוא כל הזמן מסתכל ולמרות שאין בנינו קשר בזמן האחרון הוא כל הזמן מתעניין בדברים שאני אומר בקבוצה וגם שואל אותי אחר כך על אותם דברים. ועד לאחרונה הכל נשאר בגדר הזיה אבל לפני קצת יותר משבוע נפגשנו כל הבנים בבית של מישהו ובין יתר הדברים שעשינו גם שתינו. אני לא כי אני לא אוהב לשתות.
אותו ילד שתה והשתכר מאוד, עכשיו בגלל שאנחנו גרים שתי דקות אחד מהשני ביקשו ממני שאני אקח אותו הביתה כי הוא בקושי יכל ללכת.
בזמן שהלכנו הביתה הוא התחיל לחבק אותי ולומר דברים כמו למה אנחנו לא קרובים יותר ושאל אם אני שונא אותו או משהו בגלל שאף לא ממש דיברנו.
כשהגענו לדלת של הבית שלו ועמדתי ללכת הוא חיבק אותי ונתן לי נשיקה מהירה בשפתיים.
מאז אני לא מפסיק לחשוב על זה ואני מתבייש מאוד לראות אותו, אני אפילו לא בטוח שהוא זוכר. זה מאוד מתסכל לדעת שגם אם כן יש לו רגשות כלפי אני לא אוכל לעשות עם זה כלום.

מה אני אמור להבין מכל זה?

הוא דלוק ויש סיכוי גדול שהוא גם הומו או בי

הוא סתם רצה להביך אותי (בקטע חברי)

הוא עשה את זה מתוך שיכרון