ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

מה אני אמור להבין מזה?

אריס בן 16 | כתב את השאלה ב-10/07/20 בשעה 12:51

טוב... אני בן נוער רגיל שנמצא בארון (הומו), תקופה קשה..., ואני לא מתכנן לצאת עד לאחר הלימודים. אני נמצא כבר הרבה זמן בחברת קבוצת בנים, חברים שלי בקיצור. קבוצה של בנים ככה נורא גבריים ספורטאים והכל, וקשה שלא להרגיש משהו...
אני חושב שאני דלוק כבר למעלה משנה על אחד מהם. הוא היחיד בקבוצת חברים שלנו שאני לא יוצר איתו כל כך קשר (מתוך בישנות) ולאחרונה באחד הערבים יצא שכולם השתכרו חוץ ממני (אני לא שותה). מפה לשם יצא שאני ליוויתי אותו הביתה לבד (אנחנו גרים קרוב אחד לשני), כל הדרך הוא אמר דברים על כמה חבל לו שאנחנו לא חברים יותר טובים ועל שאני צריך לדבר איתו יותר. כשהגענו לבית שלו הוא אמר לי להיכנס איתו הביתה ושהוא יביא לשנינו מים. לאחר ששנינו שתינו אמרתי לו שאני הולך ואז הוא תפס אותי ונישק. שלא תבינו לא נכון אני בעננים!!! אבל אני באמת לא יודע מה לעשות, אני לא יכול להראות את הפנים שלי לידו! ואני בכלל לא בטוח שהוא זוכר.
המקרה הזה היה לגמרי שוק בשבילי. יכול להיות שהוא גם הומו או בי...?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"