ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

שאלה 380513

הזמן

דווח

נהל

כשהייתי איתה הייתי בטוחה שאני לסבית אבל עכשיו מרגישה שחזרתי לארון, מה לעשות?

אורי בת 17 | כתבה את השאלה ב-18/04/24 בשעה 10:14

היי אני ממש אוהבת את המרכז שלכם שתומך כל כך הרבה וגורם לנו הקהילה להרגיש שיש למי לפנות את האמת שביו לי המון שאלות בעבר והתלבטתי לגביי הזהות המינית שלי ואז הגיעה האחת שגרמה לי להרגיש מי אני באמת הייתי בטוחה בזהות שלי כלסבית נמשכתי אליה מינית והרגשתי שזה מה שאני מחפשת בקשר שזה מספק איתי שזה מרגש אותי שזה מי שאני באמת ואז היא עזבה ונשארתי עם המון בלבול מצד אחד באמת הרגשתי בטוחה בזהות המינית שלי ומצד שני פחדתי פחדתי נורא לשאר לבד עם כל הרגשות האלו כשהיא הייתה איתי בזה הכל היה יותר קל הרגשתי באמת גאה בזהות שלי הייתי מוכנה לצעוק לכולם שאני לסבית ולהיות שלמה עם זה ועכשיו זה כל כך אחרת אני מנסה לשכנע את עצמי לצאת עם גברים מסתירה מאנשים חדשים שנכנסו לי לחיים ואני מרגישה רע עם זה קצת מרגיש לי שחזרתי לארון בחזרה אני רוצה לחזור להיות בטוחה וגאה בזהות שלי מה עושים?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"