חוסר התאמה מינית

לין בת 22 | כתבה את השאלה ב-04/07/20 בשעה 18:38

היי לכולם :)
זקוקה לעצה דחופה...
אני ובן זוגי חודש וחצי ביחד...
מושלם לנו ביחד, יש לנו תקשורת, בגרות, כימיה ואהבה כמובן... אני יודעת שהוא מאוד אוהב אותי ואני אותו.
אני מגדירה את עצמי מאוד מינית ואני נורא מתחברת למין ברוטאלי, כשהגבר מאוד דומיננטי במיטה.
לצערי הרב הוא פחות, הוא אוהב להיות דומיננטי אבל אוהב שגם האישה נותנת מעצמה, הכוונה לתנוחה שאני נמצאת מעליו.
משום מה אני נורא מתקשה לרכוב עליו, ולפעמים מכאיבה לו כשאני מעקמת לו אותו בתנועה לא נכונה...
בעברי ממה שידוע לי אני כן יודעת איזה תנועות לעשות אבל הן מכאיבות לו ואני מתייאשת מזה מהר.
הוא לוקח את העניין בצורה שבה אני לא מתאמצת כמוהו בסקס ככה שנוצרים בעיניו פערים...
והוא חושב שלא תהיה לנו התאמה מינית בעתיד למרות הכול.
חשוב לי לציין שהסקס שלנו כן טוב... למרות שהוא די וניל בשבילי( מיסיונרית ודוגי)
דיברתי איתו על כך והוא באמת הראה שהוא משתדל להיות קשוח ותשוקתי.
בעיה נוספת היא שאני לא גומרת... אני די חושבת שהבעיה בי.. זייפתי כמה פעמים איתו כדי לא לאכזב אותו ופתחנו את העניין אתמול ורבנו ממש על כך ששיקרתי והוא לא מסוגל לסבול שמשקרים לו וגם אני אבל כאן לא יכולתי לאכזב אותו.. רציתי שהוא יחשוב שממש טוב לי ואני מרוצה...
אבל המצב הוא שאני בתסכול מיני...
אני נותנת מעצמי באמת 100 אחוז בסקס אבל אתמול גליתי שכנראה שזה לא מספיק.

האם להפרד בגלל חוסר התאמה מינית?

כן

לא

אחר