הכלבה שלי גוססת ואחותי בדיכאון

נוי בת 21 | כתבה את השאלה ב-04/06/20 בשעה 14:51

שלום לכולם, ביום חמישי שעבר הכלבה שלי התחילה לא לשתות, לא לאכול, וגם בקושי זזה, לקחנו אותה לוטרינר לאשפוז של 3 ימים והוא אמר לנו שאין ממש מה לעשות כי היא כנראה לא תגיב לטיפולים ( הכלבה שלי בת 14 שנים ויש לה מחלה בכליות ), ניסינו לא לוותר ולקחנו אותה לחוות דעת במרכז חירום שלהם , הם אמרו שהמדדים שלה מאוד חמורים ויחד עם זה גילו שיש לה גם ספירת דם לא תקינה ואנמיה ובינתיים מנסים להילחם על החיים שלה.
בעקבות המצב אז אמא שלי ואחותי ואני התחלנו לבכות כי עכשיו היא תיהיה מאושפזת שם עוד 5 ימים כדי לראות אם היא באמת לא מגיבה לטיפול וממש כואב לי שהיא סובלת, ובטח היא גם ממש מפחדת להיות שם לבד, נוסף לכך אני מפחדת שפתאום באמצע הלילה התקשרו אלי ויגידו לי שהיא לא שרדה ואין לי מושג מה אני יעשה כי לא בא לי שהיא תמות לבד, אני רוצה שכשהיא תמות אז היא תיהיה עם האנשים שהיא אוהבת ושהם מחבקים אותה .
נוסף לכל הסיפור אחותי ממש בדיכאון ואני לא יודעת איך לעודד אותה ( היא בת 15), כי לקנות כלב חדש או לאמץ זאת לא אופציה בגלל שלא יהיה לנו ממש זמן לדאוג לו ולטפל בו וגם אין תחליף לכלבה שלי, היא מאוד מיוחדת, יש לה מן קטע שכל פעם שמישהו נכנס או יוצא אז היא באה אליו ומסתכלת לו בעיניים כאילו היא מנסה לומר ביי ושלום , היא גם אף פעם לא נבחה סתם או נשכה, היא כלבה רגוע ושקטה כמו מלאך.
בקיצור אני בדילמה אם לבוא לבקר אותה באשפוז כל יום כדי לנסות לעודד אותה להמשיך להחיות או לא לבקר אותה כדי להתרגל למצב שהיא לא תיהיה יותר בתוך הבית?, כמו כן אשמח גם לעצות לאיך אוכל לעודד את אחותי ולעזור לה להתגבר על זה כי למשל לחבק אותה ולישון איתה בלילה זאת לא ממש אופציה בגלל שהבן זוג שלי סוג של גר אצלי וזה ירגיש לי מוזר להשאיר אותו לישון לבד.

עדכון מנוי, שואלת השאלה 2020-06-04 17:07:21

שלום לכולם, אתמול עשינו לה הרדמה, משום שירד לה מלא דם מהפה והיא מאוד סבלה ולא יכלה לזוז.
אחותי בדיכאון עמוק מזה ואין לי מושג איך לעודד אותה, אשמח שתביאו לי עצות .( לי בעצמי קשה, כל פעם שאני הולכת לישון אז רק היא בראש שלי, כשאני מתעוררת אני נזכרת בה כשהיא הייתה גורה ופשוט הייתה מלקקת לי את הפנים בבוקר כדי שאתעורר)
שמור עדכון

מה כדי לי לעשות?

לבקר את הכלבה שלי

לא לבקר את הכלבה שלי

להיות כל יום בקשר עם הוטרינר כדי לדעת מתי עושים לה הרדמה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"