מדעי המחשב - באוניברסיטה או באקדמית תל אביב יפו?

טרום סטודנטית בת 23 | כתבה את השאלה ב-12/05/20 בשעה 10:29

היי,
אני בת 23 ואני רוצה להתחיל ללמוד מדעי המחשב.
ניסיתי להתקבל לאוניברסיטת תל אביב אבל הרף שנדרש מטורף! (סכם של 710).
בכל מקרה, אני יכולה להתקבל לבינתחומי בהרצליה ולאקדמית תל אביב יפו.
השאלה שלי היא מי יותר נחשבת מבין השניים? ולמי סיכויי הקבלה לעבודה גבוהים יותר? הבינתחומי או האקדמית תל אביב יפו?
או האם בכלל להמשיך ולנסות להתקבל לאוניברסיטה שזה אומר לחכות עוד שנה ולעשות עוד פסיכומטרים..? (בפסיכומטרי השני קיבלתי 587)
אומרים שעדיף אוניברסיטה ולא ללכת למכללה כי זה עשוי לשים לי רגל בקבלה לעבודה..
מה דעתכם??
תודה לכל העונים !! :)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"