שוקלת לעבור מקום לימודים בגלל שקשה לי עם המרחק והנסיעות באוטובוס, כדאי לעבור?

בדוי בת 21 | כתבה את השאלה ב-06/05/24 בשעה 19:47

היי
אני לומדת כלכלה מנהל עסקים באוניברסיטת בר אילן ואני שוקלת לעבור לרופין וללמוד שם כלכלה ומנהל.
השיקול הוא נטו בגלל המרחק ושקשה לי עם הנסיעות. אני גרה בנתניה ומהאזור שלי אין אוטובוס ישיר לאוניברסיטה, אני צריכה לקחת שני אוטובוסים ובשעות הבוקר שאני צריכה להיות בשעה שמונה באוניברסיטה זה קשוח. עוד לפני שהתחלתי ללמוד הייתי בהתלבטות קשה בין שני המקומות אבל בסוף החלטתי על אוניברסיטה כי היה לי חשוב ללמוד באוניברסיטה ומאוד רציתי כי זה בעיניי יותר נחשב ומסתכלים על זה במקומות עבודה בצורה אחרת מכללה במיוחד בתואר הזה, למרות שידעתי שיהיה קשה המרחק. אופציה של מעונות לא רלוונטית כי אני לא מעוניינת
אני כרגע בסמסמטר ב של שנה א ונשאר עוד שנתיים
כדאי לעבור או לא?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"