אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

אני בכיתה י"א ונכנסתי להריון, מה לעשות? אין סיכוי שאני עושה הפלה!

מה לעשוצ בת 16 | כתבה את השאלה ב-23/01/20 בשעה 20:32

חבר שלי תומך בי והכל,ואין סיכוי שאני עושה הפלה!
מה לעשות? אני בכיתה יא ויהיה לי קשה,חוץ מזה שאני אלד בחודש 10 וגם שם יש בגרויות ( ביב)
מה נעשה עם הצבא אחרי זה?
אוף אני חסרת אונים תעזרו לי
וגם מה המורות יחשבו עליי אם אמי אבןא להם עם הבטן? זה הכי חשוב לי זה יהיה כל כך מוזר
ואני לא יכולה לא ללכת לבית ספר חשוב לי לסיים 12 שנות לימוד ובגרות מלאה.
בבקשה תעזרו לי איך אני אסתדר? טיפים? לדבר עם המורים על זה לפניי שלא יבוא להם בהפתעה?
גם זה לא שלא בא לי,אני מרגישה שאני מוכנה לתינוק אבל בתקופה של יא ושיש מורים וזה אני מפחדת מזה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"