איפה הכי כדאי לעבוד?

מיכל בת 26 | כתבה את השאלה ב-16/01/20 בשעה 18:33

שואלת מתוך נואשות והתייאשות!!!!
אני בחורה מאוד נורמטיבית סתם כותבת מתוך תסכול ועצבים!
מחפשת עבודה כבר זמן רב, בעלת תואר ראשון (מהתחום הפיננסי) נעימה, חברותית, יודעת לתקתק עבודה.
מזה זמן רב אני נמצאת בקושי למצוא עבודה שתתאים לכישוריי ותהיה בסביבה נעימה, כזו שכיף לקום בבוקר, שרועה במאין קללה כזו שמונעת ממני למצוא משהו נורמאלי!
אני יודעת שמה שעושה את העבודה זה האנשים והסביבה (התמקצעות בתחום ושכר הם גם פאקטור כמובן) אבל חשובה יותר ההתנהלות של המקום וההרגשה הביתית ועל זה לא מוכנה להתפשר!
ההצעות שקיבלתי עד כה זה במקומות פרטיים בהם יש גג 10 עובדים שזה גם מבחינת יציבות לא משהו כי מקום עבודה כזה יכול להסגר די מהר, וגם האווירה עכורה..
באמת שאין לי דרישות יותר מדי לגבי השכר (שיהיה מעל המינימום כן?! בכל זאת אקדמאית).
האפשרויות העומדות בפני שבאות בחשבון הן:
1. עבודה בחברה גדולה עם עובדים צעירים (לרוב אלו משרות של מכירה ושיווק וזה פחות משבר אלי)
2. נסיון להכנס למקום ממשלתי - הדריסת רגל מאוד קשה, התהליכים מורכבים וגם אם כבר עברת שלבים לקראת הסוף המכרזים תפורים לוקחים מישהו מבפנים!
3. לנסות להכנס למשטרה לתפקיד מנהלתי - תנאים טובים אבל שוב לא יודעת, זה שווה את זה? הגוף עצמו מאוד אינטנסיבי ודורש מעבר לשעות העבודה הרגילות.
אובדת עצות, מבינה שצריך להתפשר, אך כל פעם שעולה לי הצעת התפשרות מקבלת רגליים קרות ולא לוקחת צ'אנס כי אני לא מוכנה לעבוד במקום שאין חשק ללכת אליו.
ובכן מה הפתרון????
תודה לעונים!

היכן לעבוד?????

בחברה גדולה עם עובדים צעירים ואווירה

במקום ממשלתי

משטרה בתפקיד מנהלתי

מקום פרטי יכול להיות סבבה לעתים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"