אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

לחבר שלי אין גבולות במיטה, הוא חונק אותי, זה מוגזם?

אלין בת 22 | כתבה את השאלה ב-10/01/20 בשעה 22:07

אנחנו עוד מעט שנה יחד הוא גדול ממני ב4 שנים חייבת לציין שביום יום הוא בחור נורמטיבי נחמד ומוצלח מאוד אבל כשאנחנו מקיימים יחסי מין הוא פשוט יותר מידי ייצרי הוא מכאיב לי ובלי ששם לב הרבה פעמים חונק אותי הרבה פעמים אני נהנית אבל לפעמים אני סובלת.
הבעיה זה עכשיו נכנס לו משהו לראש והוא רוצה לקשור לי את הידיים בזמן שאני על הברכיים יורדת לו והוא אומר לי שזה פנטזיה שלו ופשוט לא ידעתי מה לענות לו אמרתי לו רק שזה מוגזם. אני בכללי קשה לי מאוד לרדת לו כי יש לו איבר עבה ממש ועכשיו כשלא יהיה לי שליטה על זה והוא אגרסיבי מאוד אני לא יודעת לאן זה יילך.
איך אני מורידה אותו מהפנטזיות האלה?
ובכללי בנות מישהי מכן התנסתה בקשירות ובדברים בסגנון הזה או שזה משהו לא רגיל?

עדכון מאלין, שואלת השאלה 2020-01-24 01:09:57

היי,קודם כל תודה רבה על כל ההיענות והעצות. אבל חייבת להגיד משהו איכשהו הצטייר בעיני רבים מכם שחבר שלי הוא איש נורא שעושה לי דברים בניגוד לרצוני ועוד ועוד ועוד, דברים שחלקם גרמו לי לבכות כי אני עושה לו עוול, החניקות שדיברתי עליהם הוא לא עושה את זהבמטרה להכאיב פשוט כשהסקס חזק וטוב אז הוא עושה את זה לפעמים גם בלי לשים לב. ועניין הקשירות והבקשה שלו, זה היה בגדר בקשה משהו שהוא ירגיש שיעשה לו טוב הןא לא הכריח אותי ולא כפה עליי דבר. בנוגע לשאלות של חלקכם הוא מתייחס אליי בצורה הכי טובה שיש הוא דואג לי ואכפתי מאוד כל החברות מסביבי רוצות אחד כזה. אני מרגישה שחלקכם קצת שפטו בחומרה ואני מצטערת על כך שעשיתי לו עוול כזה. ולאלה שענו לעניין תודה לכם עזרתם לי מאוד.
שמור עדכון

קשירות בסקס זה מוגזם?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"