מתלבטת - האם כדאי לי לנסות להתקבל לעבודה הזאת או לא?

אנונימי בן 21 | כתב את השאלה ב-13/12/19 בשעה 14:34

השתחררתי לפני כמה חודשים מצה"ל והתחלתי לחפש עבודה בכל דרך אפשרית (לשכת עבודה חיפוש מודעות באינטרנט ועיתונים )כדי לחסוך כסף . בהתחלה התמקדתי בחיפוש עבודה מועדפת באזור שבו אני גר ולא הצלחתי (בסוף התפשרתי על כל עבודה לא משנה מה היא : בניין , ניקיון , סבלות ו.. ) למצוא כי באזור שבו אני גר אין כמעט עבודה .
והיום אני נתקלתי במודעת דרושים שאני מאוד מתלבת לגבייה(לתפקיד מלצר ) מצד אחד אני כבר רוצה להתחיל לעבוד ולחסוך כסף אבל מצד שני מדובר במסעדה +בר קריוקי שמנוהלת ע"י עבריין . ( גם לפני הגיוס רציתי לעבוד שם ועדיין לא ידעתי במה מדובר עד שראיתי את "המנהל " בא עם השומרי ראש שלו ואת הקליינטים שיישבו שם על הבר ( ראשי אירגוני פשע גדולים שלפעמים מזכירים בחדשות !!!! אחרי שניסו להתנקש בהם ).ניסיתי מלא אפשרויות בכל תחום אפשרי ולא הצלחתי למצוא משהו שקרוב למקום המגורים שלי וניסיתי להתקבל למקומות עהודה במרחק של 35 דקות נסיעה והם לא הסכימו לקבל אותי בגלל "המרחק "(התקמצנו על החזרי נסיעות ) והמקום שהזכרתי עכשיו הוא המקום הכי קרוב שמצאתי ואני עדיין נורא מתלבת אם משתלם לי לעבוד שם בכלל מצד 1 הרצון שלי להרוויח כסף מצד 2 האווירה הלא נעימה מהקליינטים והמנהל (בפעם האחרונה שהייתי שם ראיתי דווקא ששאר העובדים אנשים נורמלים ורק המנהל והלקוחות יכולים להיות בעייתים )

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"