אני מרגיש היא לוקחת אותי כמובן מאליו. מה אני אמור לעשות עכשיו?

גל בן 20 | כתב את השאלה ב-05/12/19 בשעה 11:14

אני וחברה שלי כבר שנתיים וחצי יחד
בחודשים האחרונים הרגשתי שאני נלקח כמובן מאליו ושהיא כפויית טובה
אז ביום שישי האחרון הגענו למצב בשיחה שאמרתי לה שאני לא יכול להמשיך ככה כי נמאס לי
היא אמרה שניקח הפסקה במקום להיפרד ופשוט לא ניצור קשר במשך שבוע עד שישי הבא

עכשיו תוך כדי שאני חושב על כל מה שקרה ועל כל הדברים התחלתי להסתכל הפוך על עצמי
וגיליתי שאני זה שלוקח אותה כמובן מאליו ואני זה שלא ראיתי אותה עושה לי טוב כי התעסקתי ברע ובשלילי ורק הסתכלתי על כמה שהיא עושה לי רע ולא הסתכלתי אם אני עושה לה רע

אני ממש לא יודע מה לעשות עכשיו...
השעה 1 בלילה ואני לא מצליח להירדם במחשבה שזה מה שעשיתי

מה אני יכול לעשות ביום שישי שאראה אותה?
אני לא יודע אפילו מה לומר
אני עשיתי לה כל כך הרבה רע שאני לא יוכל אפילו להביט לה בעיניים

בבקשה אם מישהו יכול לתת לי עצה אני ממש אשמח לשמוע את הדעות והנקודת מבט שלו?