להפסיק לעשן סמים למרות שאני מרגיש טוב יותר?

שמריהו החיטי בן 16 | כתב את השאלה ב-30/11/12 בשעה 17:00

יש לי בעיה, אני שונא את בית הספר, שונא את החיים בו, שונא לקום כל בוקר מוקדם, שונא לעשות עבודות, שונא ללכת לכיוון הבית רק בשלוש ורבע כל יום, שונא כל דבר שקשור לבית ספר. בגלל זה אני מבריז הרבה, לא מכין ש.ב, התחלתי להידרדר בציונים(מ90-100 עד ל 70 - 85) וביחס למורים ולסביבה, אני נורא עצבני על כולם בסביבת בית הספר וכל רגע שם אני מרגיש בגיהינום. לא מזמן התחלתי לעשן קנאביס, לא, לא חשיש, קנאביס, שמתי לב שתמיד ביום שאחרי שאני מעשן או ביום שאני מעשן אני הרבה יותר רגוע, נחמד, נוח, בכללי אני מרגיש יותר טוב לגבי עצמי, לא קשה לי להתרכז בשיעור והיום לא עובר לי בצורה קשה מדי.
קראתי מחקרים שהוכיחו שקנאביס פוגע במוח ובהתפתחותו בגיל צעיר, בנוסף לזה שזה לא חוקי בכלללל. האם להפסיק לעשן קנאביס או להמשיך? הוא רק גורם לי טוב..

להמשיך או להפסיק?

להמשיך

להפסיק

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"