אם יש לי אישור רפואי בצבא על אלרגיה ושברתי את הדיאטה, יענישו אותי?

אלרגית בת 18 | כתבה את השאלה ב-16/09/19 בשעה 14:43

אני אלרגית ללקטוז, אבל אין לי תסמינים של פריחה או חנק, רק בעיות עיכול. כשהתגייסתי הודיעו לי שיספקו לי תחליפי חלב. כשהתחלתי לאכול את התחליפים עדיין המשכתי לסבול מבעיות עיכול כי התחליפים מבוססים על מזונות שגורמים לי להתקפים של מעי רגיז. אני עדיין משתדלת להמנע מפירות, ירקות ודגנים מלאים וכל מה שיש בו סיבים כי זה מחמיר את המעי הרגיז שלי. בתור מלשבית ההמנעות הזאת הגיעה לשלב של חוסרים תזונתיים. מצד אחד, אני כבר כמה שנים על פרוביוטיקה ואני פוחדת שאם התפריט שלי יהיה דל מדי (בלי סיבים ולקטוז), הגוף שלי לא יספוג יותר את הפרוביוטיקה ואני גם אתחיל לסבול מחוסרים תזונתיים. מצד שני, אני חוששת לצרוך מוצרי חלב (אבל אני לא אשתה חלב, אני חושבת לאכול רק גבינות, יוגורט וכל מה שיש בו חלב מעובד "מוחמץ").

אם אני אבקש מנה חלבית בחדר אוכל, ירשו לי? אם לא, יענישו אותי אם אני אנסה לקחת מנה חלבית? אם יגלו שאני קונה בשקם או מזמינה משלוחים של חברות מזון אל הבסיס עם מנות חלביות, הרופא הצבאי לא יאמין למילה שלי אם אני אבוא להתלונן על בעיות עיכול?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"