לא יודע מה לעשות פשוט לא מצליח להסתדר עם אמא שלי!

יונתן בן 25 | כתב את השאלה ב-04/09/19 בשעה 20:15

שלום לכולם אני בן 25
גר עם ההורים שלי
עוברים עליי דברים לא טובים עם אמא שלי מאז ומתמיד אני לא מסתדר איתה , אני תמיד מנסה להיות בסדר לכבד אותה להיות איתה סבבה אבל לפעמים היא עושה לי דברים אלוהים ישמור צועקת עלי רבה איתי עושה לי דברים מגעילים וזה הורס לי תמצב רוח המצב הנפשי אז אני פשוט רב איתה על זה והיא פשוט לא מבינה אותי אף פעם .. שאבא שלי עזב תבית היא איימה לזרוק אותי מהבית צועקת עלי סתם אומרת שאני לא עוזר ואני תמיד מנסה לעזור יש פעמים שאין לי כוח אני בנאדפ יש לי תדברים שלי ובכל זאת משגעת אותי , אני מנסה לכבד ולקבל תמצב שזאת היא אבל זה מחפרן אותי כי אני נמצא במקום שאני צריך להיות יציב נפשית ולהתקדם בחיים וזה מחפרן אותי כי זה כל החיים ככה אני במצב טוב נפשית ופתאום היא באה רבה איתי על פאקניג שטיוית הורסת לי תמצב הרוח וזה פוגע בחיים שלי , לפני כמה שנים היא איימה עלי לזרוק אותי מהבית עשתה לי דברים לא טובים כי המצב בבית לא היה טוב וזה נפל עלי עברתי את זה איתה , אבל זה קשה כי זה פוגע לי בחיים הפרטיים שלי אני חושב שאני יכול להצליח בחיים שיש לי כל כך מה לתת ומה לעשות אבל זה פוגע לי ביציבות בחיים שהיא מבקשת ממני דברים או מחפשת על מה להעיר לי, וזה הורס אותי מבפנים כל כך ..
הנה דוגמא למה שקרה ביום שישי יצאתי מהבית ביום שישי ב6 בערך חזרתי ב8 הייתי רגוע כל כך באתי לחדר חיכתי לארוחת ערב , פתאום היא נכנסת ופותחת את הדלת בפראות של אלוהים ישמור אומרת לי מה לא באלך לעזור לקצת ? אמרתי לה אמא את יכולה לדבר רגוע ולבקש יפה ולא לפתוח את הדלת בפראות כאילו עשיתי משהו לא בסדר .. אומרת לי מה על מה אתה מדבר אני מסביר לה על מה דיברתי והיא לא מבינה על מה אני מדבר , מהלב הטוב שלי השארתי את זה ככה ..הלכתי לעזור לה להכין סלט לשבת לפני שאוכלים יש היא באה מתערבת לי במה שאני עושה לא לא עושים ככה מה אתה עושה הסברתי לה ברגוע אמא אני עושה ככה כל פעם אומרת לי לאא עושים ככה לך תקלח את אחיין שלך אמרתי לה שאני לא יודע יש דברים בחיים שאני לא יודע מה לעשות אני בן אדם לא לימדו אותי תדברים האלה או להיות בקורס , היא אומרת לי מה יש לך אין דבר אחד טוב שאתה יודע לעשות בחיים שלך ?
זה פאקניג פוגע לי בבטחון העצמי שלי , שיש לי בטחון והרבה אנשים בחיים שלי לומדים ממני מבקשים עצות ממני רוצים להיות בחברתי , זה גורם לי לפקפק בעצמי במה שאני מאמין ובמה שאני .. תמיד זה ככה הערות המטומטמות האלה וזה מפרק אותי מבפנים ישבתי לעשות קידוש סיימו לברך על הקידוש פשוט יצאתי מהבית לנשום אוויר קצת , הייתי סערת רגשות מטורפת שמתי אותה על חסום שלא תוכל להתקשר אלי למה זה משפיע לי על החיים הייתי צריך ללכת לחברים ליום הולדת פשוט לא הלכתי כי לא היה לי מצב רוח , היום היא התקשרה וזה היה על מצב חסום הייתה ליד החברות שלה והם הבינו שחסמתי את אמא שלי באה הביתה צרחה עלי והתחילה להטיל בי אשמה כבדה והתחילה להגיד עכשיו הבנתי מי אתה מה אתה ואת הפרצוץ שלך ומזכירה לי דברים מהעבר שעשיתי היא לא מבינה שאני רב איתה על דברים שמעצבנים אותי שהיא עושה לי אם היא לא עושה לי את זה אין לי על מה לריב איתה וגם אבא שלי תאמת רציתי להוציא את זה אחרי יום אבל שכחתי אבל זה פשוט מפרק אותי היחס המגעיל האלה אחרי שנים , מה לעשות איך אפשר לפתור את המצב הזה עם אמא שלי אני פשוט לא מסוגל יותר זה כל החיים היחס הזה זה משפיע לי על החיים מה אפשר לעשות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"