אמא שלי הרביצה לי ואבא שלי לא עשה כלום, מה אתם הייתם עושים?

איילה בת 13 | כתבה את השאלה ב-28/06/19 בשעה 13:18

אני בת 13 אני באה מבית דתי יחסית המקרה שאני יספר לכם קרה היום השעה 01:26
המקרה קרה לפני פחות מחצי שעה לא טוב אז באו נתחיל...היום הייתה לי מסיבת סיום
וכמו כל יום רגיל אמא שלי מביאה את העבודה הבית אגב יא התחילה לעבוד לפני שנה
התחלנו לדבר ופשוט התחלנו להתווכח אניישר עליתי לחדר שלי כי אין לי כוח לריבים
אחרי כמה דקות יצאתי מהחדר ואמרתי לאמא שלי שאני לא רוצה ללכת למסיבה
אני לא רציתי ללכת עצובה למסיבה ולראות הורים אחרים שכן אוהבים את הילדים שלהם
אחרי כמה זמן החברות שכנעו אותי והתחלתי לאתרגן.
ירדתי למטה ואמרתי לאמא שלי בואי נלך והיא אמרה יופי שנזכרת כבר אחרת אבא הלך
אם המכונית,אמרתי לה אז בואי נקח מונית היא מה קרה נזכרת עכשיו לא בא לי
האו נעצור רגע הכל אמא שלי היא אישה בפני עצמה אישה חזקה וטהורה עוזרת לזולות ולכל המושיט יד אבל מאז העבודה היא מתנהגת אליי כאל פח
טוב באו נמשיך....אז הלכתי כולי לבושה מאורגנת מאופרת ומסורקת לדודה שלי
סיפרתי לה הכל והיא אמרה לי בואי אני יקפיץ אותך ונלך אמרתי לא שווה לי ללכת אם אמא שלי לא באה איתי היא אמרה לי את מפספת משהו שישאר לך לנצח בזיכרון,
אחרי זמן קצר היא אמרה טוב בואי נעשה מנגל אמרתי טוב עשינו מנגל עש שעה 9 בערב. ואז עצתי רעיון שאני והבת שלה נלך ביחד לסבתא שלנו ובאמת הלכנו
אנחנו הולכות השעה כבר 11 בלילה ופתאום אנחנו רואות פארק אמרתי לה בואי נלך לשבת קצת נדבר על החיים סמנו שירים עצובים ותחלנו לבכות ולדבר על מה שעובר עליי,עד 12 בלילה היינו בפארק ואז הלכתי ללבות אותה הביתה סמתי אותה בבית השעה 12:43 הגעתי ממש קרוב ליד הבית ואז אני רואה את אבא שלי ושני אחים שלי באוטו אמרתי להם מה קרה חשבתם אנסו אותי.. הגעתי הבייתה אבא שלי יושב עם הסיגריה שלו ואמא שלי נתנה לי מכה בישבן בגב בידיים וצועקת "שהבת שלי תסתובב בשעות כאלה בחוץ" ואף אחד לא עושה כלום רק אח שלי אומר לה תפסיקי לצעוק
אז פה הסיפור מסתיים קצת כואב
מה אתם הייתם עושים במצב שלי? יש לכם פיתרון?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"