מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

בעלי והילדים לא מוכנים לעבור להיות טבעוניים!

רונה בת 54 | כתבה את השאלה ב-02/04/14 בשעה 20:19

אני רותחת מזעם!
שנים שאני צמחונית מתוך אידיאולוגיה וכאב אמיתי לבעלי החיים
לפני מס' חודשים התחלתי להיות טבעונית לאחר שהייתי בהרצאות שונות והבנתי לעומק מה עשיתי לחיות האומללות כל השנים האלה.
היום בכל הזדמנות שיש לי לשנות דעות של אחרים בנושא אני עושה זאת!
בהתחלה הייתי מאוד רגועה ולא היה אכפת לי מאחרים, רק מעצמי
שאני ארגיש טוב עם עצמי ושלי יהיה שקט במצפון שאני לא פוגעת בחיות ואוכלת אותן.
אך לאחרונה הרגשתי שזה חלק מחובותיי להשפיע על האחרים ולגרום להם לעבור לצד האנושי יותר, הטוב יותר, ההגיוני יותר!!!

בעלי והילדים (1 תלמיד תיכון, 1 בצבא ו-1 משוחררת) לא מוכנים לעבור להיות צמחוניים וטבעוניים, זה דוחה אותי, הם דוחים אותי!
לא חשוב כמה אני מדברת, כמה אני מסבירה, כמה אני אוסרת להכניס את הגופות האלו הביתה... הם לא מקשיבים לי ו"שמים עליי פס" מה שנקרא.
אני מבינה שזה שינוי גדול לחיים אבל הם אפילו לא מראים נכונות להתחיל...

הראתי להם את הסרטון החדש של רותם סלע (צירפתי לכאן) והם פשוט צחקו עליו בלי סוף. באיזה זכות???
בבקשה תתנו לי עצות איך להשפיע עליהם יותר? מה אני יכולה לעשות כדי להמחיש להם את הזוועה הזאת יותר? ומה אתם חושבים בכללי על הנושא?

מה אתם חושבים?

כל הכבוד לך, כך צריך

את מגזימה, שיעשו מה שהם רוצים

את טועה ובגדול (אני ממש לא טועה!!!!)

שונות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"