רעיונות לתעסוקה רצינית במלשביות?

שמבה דוי בת 18 | כתבה את השאלה ב-03/12/18 בשעה 09:14

היי.
אני מלשבית עד תחילת מאי.
עד עכשיו עברו חמישה חודשים לחופש שלי ואני מרגישה שכבר עשיתי הכל.
טסתי, נחתי, ביליתי, יצאתי... עשיתי צ'ק על כל רשימת התחביבים והדברים שרציתי לעשות ופחות או יותר סיימתי את כל התוכניות שהיו לי למשלביות.
הבעיה שעברתי רק חצי ממנה וכבר לא נשאר לי מה לעשות.
מעבר ללטוס, לעבוד ולבלות הייתי רוצה לעשות משהו יותר רציני וחוויתי.
יש לי עכשיו זמן שלא יחזור על עצמו להתעסק בדברים שמעניינים אותי ולעבור חוויות אבל הבעיה היא שכבר אין לי מושג מה לעשות.
אם מישהו מכיר משהו קצת לא שגרתי שאני יכולה לעשות בתקופה של חמישה חודשים של לפני הגיוס, נורא אשמח לשמוע.
כדי שתבינו את הסגנון של העיסוקים שלי - עד עכשיו במלשביות התנדבתי בצער בעלי חיים, טיילתי המון בארץ ומחוצה לה, למדתי תיאטרון, למדתי קונדטוריה, עברתי סדנת צילום ולמדתי אומנות ולנגן בגיטרה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"